רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם יין, פלפל קאיין, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: רוטב יין לבן, עוף ברוטב יין לבן, ו צדפות ברוטב יין לבן.
הוראות
1
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את קליפות שרימפס ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני, ולהוסיף את הכרישה, גזר, שאלוט. מכסים ומבשלים 2 דקות להזיע את הירקות. מתבלים עם פפריקה ופלפל קאיין, ומערבבים היטב. מערבבים את הקוניאק, יין לבן, מים ומניות דגים. מבשלים בעדינות במשך 10 דקות.
מסננים את הנוזל מהמחבת למחבת אחרת, לחיצה על כל מיצים מתוך קליפות שרימפס וירקות. זרוק את המוצקים. להחזיר את הנוזל המתוח לחום, ומערבבים בשמנת. מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים במשך 5 דקות על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום, וקצף בחלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מחממים את התנור שלך. במחבת נפרדת מחממים את שמן הזית הנותר.