סקמפי מוקרם ברוטב יין לבן
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם יין, פלפל קאיין, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: רוטב יין לבן, עוף ברוטב יין לבן, ו צדפות ברוטב יין לבן.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את קליפות שרימפס ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני, ולהוסיף את הכרישה, גזר, שאלוט. מכסים ומבשלים 2 דקות להזיע את הירקות. מתבלים עם פפריקה ופלפל קאיין, ומערבבים היטב. מערבבים את הקוניאק, יין לבן, מים ומניות דגים. מבשלים בעדינות במשך 10 דקות.
מסננים את הנוזל מהמחבת למחבת אחרת, לחיצה על כל מיצים מתוך קליפות שרימפס וירקות. זרוק את המוצקים. להחזיר את הנוזל המתוח לחום, ומערבבים בשמנת. מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים במשך 5 דקות על אש בינונית-נמוכה.
הסר מהחום, וקצף בחלמון הביצה.
מחממים את התנור שלך. במחבת נפרדת מחממים את שמן הזית הנותר.
מוסיפים את השרימפס; מבשלים ומערבבים בערך 1 דקה. מחלקים את השרימפס באופן שווה בין ארבע מנות בטוחות לתנור.
יוצקים את הרוטב על כל חלק של שרימפס.
מניחים את הכלים על תבנית אפייה.
לצלות את הכלים של שרימפס במשך 2 עד 3 דקות, או עד השחמה יפה על החלק העליון.
הסר מהתנור, ומפזרים עירית מעל.