סקראפל (פטריות) היא מנה עיקרית ללא גלוטן . מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -32 גרם חלבון , 30 גרם שומן , וסך הכל 887 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-3 סועדים . מתכון זה אהוב על ידי 34 חובבי אוכל וטבחים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -11 שעות . אם יש לכם מים, תבלינים טחונים, קמח תירס וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. עם ציון ספוג של 0% , מנה זו ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה:.
הוראות
1
הביאו את שוקי החזיר והמים לרתיחה בסיר גדול על אש גבוהה. הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה, כסו את הסיר ובשלו על אש קטנה עד שהחזיר רך מאוד, כשעתיים. לאחר הבישול, הוציאו את שוקי החזיר לצלחת כדי להתקרר לטמפרטורת החדר, לאחר מכן קרעו את הבשר, זרקו את השומן, העור והעצמות. סננו את נוזלי הבישול ושמרו 2 וחצי ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
החזירו לרתיחה את 2 1/2 ליטר הציר בסיר גדול על אש גבוהה, וערבבו פנימה את בסיס מרק העוף עד להמסה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מניחים את קמח התירס בקערה ומערבבים פנימה את הטימין, המרווה, הפלפל האנגלי, אגוז המוסקט, הציפורן, הפלפל השחור, הפלפל הלבן, פלפל קאיין, המלח והפלפל. טורפים באיטיות את קמח התירס לתוך הציר הרותח ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים על אש קטנה 15 דקות תוך ערבוב תכוף.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
בזמן שקמח התירס מתבשל, המיסו את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. ערבבו פנימה את הבצל ובשלו עד שהבצל מתרכך והופך שקוף, כ-5 דקות. לאחר 15 דקות של בישול קמח התירס, ערבבו פנימה את הבצל, נתחי חזיר מגוררים וגבינת צ'דר. בשלו וערבבו 15 דקות נוספות; התערובת תהיה סמיכה מספיק כדי שתוכלו לעמוד בתוכה בעזרת כף. תבלו לפי הטעם, הסקרפל חייב להיות מתובל היטב אחרת הטעם יהיה תפל מאוד לאחר הטיגון. שמנו את התחתית והדפנות של שלוש תבניות כיכר לחם בגודל 23x12 ס"מ ויוצקו לתוכן את הסקרפל. כסו את התבניות בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
רבע פאונד תפוחי אדמה טריים
גרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
להגשת הסקרפל, הוציאו את הלחם מתבניות הכיכר וחתכו לפרוסות בעובי של 1.25 עד 1.5 ס"מ. טגנו בחמאה מומסת במחבת על אש בינונית-גבוהה עד להזהבה ופריכות משני הצדדים, כ-10 דקות.