קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

סראנו צ'ילה-עוף צלוי שפשף

סראנו צ'ילה-עוף צלוי שפשף
סראנו צ'ילה-שפשף עוף צלוי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1496 קלוריות, 113 גרם חלבון, ו 110 גרם שומן. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. צאו לחנות ואספו אורגנו, מלח ופלפל כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. נסו צ'ילה-תרנגול הודו צלוי, טאקו עוף שפשף אנצ'ו צ' ילה, ו צ'ילה-שפשף סינטה וירוק צ' ילה נאצ'וס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שים את העוף בשקית רוכסן גדולה עם הבירה והחומץ. אוטמים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
2
הכינו את שפשוף התבלינים: דופקים את השום, האורגנו, שמן הזית, סראנו צ ' ילה, זרעי כמון, פפריקה, 2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל במעבד מזון מיני להכנת עיסה. (אם אין לכם מעבד מזון מיני, קוצצים דק את השום, האורגנו והצ ' ילה, ואז מקציפים פנימה את התבלינים ושמן הזית.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוציאים את העוף מהמרינדה ומייבשים במגבות נייר. משפשפים את כל העור ומתחת לעור בעזרת שפשוף התבלינים, מניחים על מתלה על תבנית עם מסגרת ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר 30 דקות. מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מברישים את העוף קלות בשמן זית וצולים עד להזהבה קלה, 30 דקות. מעלים את טמפרטורת התנור ל -450 מעלות צלזיוס וממשיכים לצלות עד שעור העוף מזהיב ופריך ומדחום המוחדר לחלק העבה ביותר של השד רושם 165 מעלות צלזיוס, כ -25 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוציאים את העוף מהתנור, מברישים את העור בטפטופי התבנית ומניחים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים לפלטה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
צילום: קון פולוס