קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות77
מגזין

סרדין סיציליאני ופסטה רבה ברוקולי

סרדין סיציליאני ופסטה רבה ברוקולי
גשו לסופר וקנו צנוברים, צימוקים, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה סרדינים בסגנון סיציליאני עם פירורי לחם, ברוקולי בסגנון סיציליאני עם חצילים וצלפים, ו פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה. מרתיחים ברוקולי rabe במשך 1 -2 דקות; להסיר ולצלול לתוך קערה של מי קרח. מזעזע את rabe ישמור על הצבע הירוק החי שלה ולמנוע ממנו בישול. באמצעות אותו מחבת, להביא את המים לרתיחה שוב, ולהוסיף את הפסטה. לבשל עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את הצימוקים בקערה קטנה ומכסים עם קצת יין לבן יבש.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן יבשיין לבן יבש
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
תן להם להשרות על 10 דקות כדי להיות חדור עם הטעם של היין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
במחבת קטנה ויבשה מעל חום בינוני מוסיפים את צנוברים ופירורי לחם. שייק פאן בתנועה הלוך ושוב עד שהם זהובים ארומטיים, על 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום והנח בצד.
6
במחבת גדולה מעל חום בינוני, חם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים שום בצלצלים, מטבלים 2-3 דקות, או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
8
מסננים את רב הברוקולי, מתייבשים ומוסיפים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מסננים את הסרדינים. באמצעות מזלג, לשבור סרדינים לחתיכות קטנות ולהוסיף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הצימוקים סחוטים, זיתים, מיץ לימון, גרידת לימון, פלפל אדום מרוסק ומלח. Saut 1-2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
הסר מהחום.
12
מוסיפים פסטה מבושלת למחבת עם תערובת הברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים תערובת פירורי לחם קלוי ופטרוזיליה טרייה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
14
טפטוף עם איכות שמן זית כתית מעולה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון