סרדינים בגריל עם פפרונטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם עלי בזיליקום, מלח ופלפל, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 97% המנה הזאת מעולה. נסו סרדינים בגריל עם פפרונטה, נקניקיות איטלקיות בגריל עם פפרונטה, ו סטייק צלוי עם פפרונטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את הגריל או את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל והפלפל ומבשלים על אש גבוהה במשך 4 דקות. מערבבים את השום ובזיליקום הטחון, מבשלים 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות. מבשלים 15 דקות, או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
הסר מהחום והעונה לטעם.
5
מניחים את הסרדינים על החלק החם ביותר של הגריל ומבשלים דרך, על 2 דקות לכל צד. בינתיים, לחלק את peperonata באופן שווה בין 4 צלחות ארוחת ערב מחוממות תל באופן רופף במרכז כל צלחת. מסדרים את הסרדינים מעל כל תל של סלט וסר