סרדינים חמוצים מתוקים: סרדה באגרודולצ'ה
סרדינים חמוצים מתוקים: סרדה באגרודולצ'ה היא ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם חומץ יין, בצל, צימוקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. נסו סרדינים ממולאים / סרדה בקאפיקו, סרדה אן סאור (סרדינים בסגנון ונציאני), ו בצל קטן וחמוץ מתוק (ציפולין באגרודולצ'ה) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים את השמן במחבת גדולה ומחממים על אש גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהבצל רך ושקוף.
מוסיפים את העגבניות, המלח ופתיתי הצ ' ילה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, ללא כיסוי, 6 עד 7 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את החומץ, הסוכר, הצימוקים והצנוברים ומבשלים תוך ערבוב עוד 2 דקות. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את הדג בשכבה אחת, אם אפשר. מכסים ברוטב ומבשלים, מכוסה, במשך 7 דקות. חושפים ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם מאוד והדג ברוטב סמיך וטעים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.