סרדינים קלויים עם שום ירוק גרמולטה
אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'יפס ביתי מברזל יצוק עם צ' ילי ירוק קלוי, כוסברה, בצל ירוק, רדיקיו ורוטב שום שמנת, שעועית ירוקה קלויה עם איולי שום קלוי, ו סרדינים טריים עם שום ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 500 מעלות.אם לסרדינים שלך יש ראש ומעיים, כדאי שתסיר אותם. ראשית, להסיר את הראש. (משכתי! כל כך ברברי. לאחר מכן, לפתוח בעדינות את הבטן מתחת לסנפיר האחורי. אתה יכול להשתמש באצבעות שלך. משוך את עמוד השדרה החוצה ולהסיר כל אומץ. לשטוף עם מים קרים וטפיחה dry.To הפוך את gremolata, לשלב את הפטרוזיליה, שום ירוק טחון לימון zest + מיץ. מלח לפי הטעם.
מברשת הן בפנים והן מחוץ לדגים עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים אותם על צלחת אפייה משומנת קלות וצולים במשך 5 דקות.
הסר מהתנור העליון עם גרמולטה.