סרדינים תאנים מנקר: Sarde Beccatico עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 919 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, פתיתי צ'ילי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו סרדינים ממולאים / Sarde A Beccafico, סרדינים בסגנון ונציאני, ו פסטה קון סארד (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר את ראשי הסרדינים והוצא את עמוד השדרה ואת הקרביים. תניח את הסרדינים בצד. בסיר קטן, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סרדינים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף את פירורי הלחם. מטגנים עד חום זהוב, כ -3 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
3
בקערה גדולה, מוסיפים 3 לימונים פרוסים, 1 כף סוכר, 1 כפית מלח, 3 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 1/2 כף פתיתי צ ' ילי ו 2 כפות פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
שלב היטב ולהניח בצד במשך 1 שעה.
5
דק קוצצים את האנשובי, צנוברים וצימוקים. בקערת ערבוב בינונית, לשלב 3/4 של פירורי הלחם, אנשובי, צנוברים, צימוקים, פטרוזיליה, ומלח ופלפל, לפי הטעם. באמצעות כף עץ, לזרוק עד היטב מעורבב. השתמש במילוי זה כדי למלא כל סרדין, באמצעות כפות הידיים לקפל בעדינות כל דג סגור. מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
אנשובי
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סרדינים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
כמו גבינות לטאקו
טעם חמאה צלול
6
מגלגלים כל סרדין לכדור, החל בקצה הזנב. בעדינות להניח את הסרדינים זה לצד זה בתבנית אפייה, לשמור אותם קרוב, כך שהם שומרים על צורתם.
מרכיבים שתצטרך
סרדינים
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מפזרים מלח. פיזור 6 עלי דפנה לאורך הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מפזרים את פירורי הלחם הנותרים על הסרדינים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
סרדינים
9
מחממים תנור ל 350 מעלות F
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מערבבים את המיץ של לימון הנותרים 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוק
11
טפטף את המיץ הממותק על הסרדינים.
מרכיבים שתצטרך
סרדינים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
12
טפטוף את הנותרים 1 כף שמן זית על המנה ואופים עד הסרדינים מבושלים, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סרדינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מגישים סרדינים עם סלט לימון ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.