סרטים לזניה אפונה ופטריות
Pean וסרטי לזניה פטריות הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 267 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לכם אפונה תינוק שום מתובל קלות & פטריות, בצל מקורמל ורוטב פסטה שום קלוי, גבינת ריקוטה חלקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סרטי לזניה של פיאן ופטריות, לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, ירקות מיקרוגל לפי הוראות החבילה; ניקוז. בקערה בינונית, מערבבים ירקות, גבינת ריקוטה, מלח ופלפל.
תרסיס 11x7 אינץ ' צלחת מיקרוגל עם ספריי בישול.
מורחים 1 כוס רוטב הפסטה בצלחת.
להניח 1 אטריות על משטח עבודה. כף 2 כפות תערובת ירקות על קצה 1 של אטריות. החל מקצה אחר של אטריות, מקפלים אטריות שלמות מעל מילוי. כף 2 כפות מילוי על אטריות על גבי המילוי הראשון. החל מאותו קצה של אטריות כמו קודם, לקפל אטריות בחזרה בכיוון ההפוך. אטריות למעלה מעל מילוי שני עם 2 כפות מילוי; לקפל את הקצה שנותר של אטריות בחזרה על מילוי שלישי, יצירת דפוס זיגזג. באמצעות מרית רחבה, מקום מלא אטריות על רוטב בצלחת. חזור עם שאריות אטריות ותערובת ירקות.
יוצקים רוטב שנותר על אטריות. מכסים את צלחת האפייה בניילון נצמד למיקרוגל, מקפלים אחורה פינה אחת. מיקרוגל על 6 דקות גבוהות או עד חם.