סרטן בנדיקט
צריך ארוחת בוקר פסקטריאנית? סרטן בנדיקט יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 519 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו רוטב פלפל, בשר סרטנים גוש, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו סרטן בנדיקט, עוגות סרטן בנדיקט, ו ביצי סרטן בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מקציפים יחד את כל החומרים למעט הסרטנים והפלפלים האדומים. מקפלים בעדינות את הסרטנים והפלפלים. מילואים. (ראה הערה של קוק)
שלב את כל המרכיבים, למעט החומץ, בחלק העליון של דוד כפול, מעל מים רותחים.
מקציפים עד עבה, כ 3 דקות; להפריש עד מוכן לשימוש. אין לחמם או לכסות את הסיר. דק, במידת הצורך עם מעט מרק עוף. מערבבים פנימה את החומץ.
הביאו את המים, החומץ והמלח לרתיחה נמוכה בסיר בינוני. סדקו ביצה לרמקין קטן והחליקו בעדינות את הביצה למים.
לפצח ביצה נוספת לאותה כוס ובעוד המים חוזרים לרתיחה נמוכה, החלק את הביצה השנייה למים. חזור.
נותנים להתבשל לאט עד שהביצים מתייצבות. זה ייקח בערך 2 עד 3 דקות לחלמונים רכים.
מוציאים בעזרת כף מחוררת על צלחת מרופדת במגבת נייר.
למעלה ביסקוויט גבינה עם ביצה חרוכה.
מוסיפים כדור קטן של סלט סרטנים על גבי הביצה. כף את ההולנדייז מעל הביצה וקשט בפטרוזיליה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכה עובדת ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום.
![על האף גווני הדרים, עם ניחוחות תפוחים ירוקים, אננס ופרחים המודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוזי לוז. הפירות הבהירים והחומציות הפריכה האופייניים לכינוי הנהר הרוסי ניכרים בפה, עם רכיבי לימון-ליים ותווי אגס מרוכזים, המקוזזים בגימור תפוח ותבלינים מתמשך.]()
על האף גווני הדרים, עם ניחוחות תפוחים ירוקים, אננס ופרחים המודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוזי לוז. הפירות הבהירים והחומציות הפריכה האופייניים לכינוי הנהר הרוסי ניכרים בפה, עם רכיבי לימון-ליים ותווי אגס מרוכזים, המקוזזים בגימור תפוח ותבלינים מתמשך.
On the nose are citrus tones, with green apple, pineapple and floral aromas accentuated by caramel and hazelnut traces. The bright fruit and crisp acidity typical of the Russian River appellation are apparent in the mouth, with lemon-lime components and concentrated pear notes, offset by a lingering apple and spice finish.