תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סרטן ממולא האדוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 685 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת רומנו, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . וזה די טוב. מתכונים דומים: האדוק ממולא, האדוק ממולא, ו האדוק בגריל ממולא לימון ועשבי תיבול.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף סלרי, בצל ירוק ושום, ומבשלים ומערבבים במשך כמה דקות עד רך.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.