סרטן, צ'ילי, ו Tostaditos אבוקדו
סרטן המתכון , צ'ילי, ו Tostaditos אבוקדו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר מאוד. לך לחנות ותביא פלפל חריף, צ'ילי חלפיניו, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: סרטן ופלפל ג'ק טוסטדיטוס, סרטן צ'ילי (סרטן ברוטב חמוץ ומתובל) מתכון, ו בשר בקר ופונטינה טוסטדיטוס.
הוראות
מחממים מספיק שמן צמחי במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'. עבודה בקבוצות, להוסיף טורטיות ומטגנים עד קריספ, על 45 שניות לכל צד.
להעביר מגבות נייר לניקוז. (טורטיות מטוגנות ניתן לעשות 1 יום קדימה. טורטיות מגניב לחלוטין לאחסן שקית פלסטיק resealable בטמפרטורת החדר.)
מחממים שמן זית במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מוסיפים צ ' ילי poblano, פלפלים, בצל, שום, jalapeño; sauté עד רק מתחיל להתרכך, על 12 דקות.
העברה לקערה גדולה; מגניב.
מערבבים סרטן, עגבניות, גבינת Cotija, זרעי דלעת, כוסברה, ומיץ ליים לתערובת ירקות. מתבלים במלח ופלפל. (תערובת סרטן ניתן לעשות 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה.)
מניחים טורטיות בשכבה אחת על 2 דפי אפייה. למעלה עם תערובת סרטנים ואבוקדו.
מפזרים גבינת מונטריי ג ' ק. צלייה עד גבינה נמסה, כ -30 שניות, ולאחר מכן לשרת.
* צ ' ילי ירוק טרי המכונה לעתים קרובות pasillas; זמין בשווקים באמריקה הלטינית וכמה סופרמרקטים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.