סרטני צדפים רכים עם אסקרול נבול
סרטנים רכים מטוגנים עם אסקרול נבול עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1089 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, מיץ לימון, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סרטנים רכים מתובלים, סרטני צדפים רכים עם סלט פארו, ו בנדיקט סרטנים רכים-צדפים מטוגנים.
הוראות
ברוטב בינוני לא מגיב-מחבת, לחמם את שמן הזית.
מוסיפים את escarole ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד נבול. להפחית את החום עד בינוני, להוסיף את השום ומערבבים במשך 2 דקות. מערבבים את פילה אנשובי ושמן; להפחית את החום נמוך בינוני. מכסים ומבשלים, ערבוב פעמיים, עד escarole הוא מכרז, על 4 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבלים ב 2 כפות של החמאה.
על צלחת שטוחה גדולה, לערבב את הקמח עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. ללטף את הסרטנים יבש עם מגבות נייר. לדלות אותם בקמח, מנער את העודף.
במחבת גדולה, מחממים את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את 3 כפות הנותרים חמאה; כאשר הוא מפסיק רוחש, לשים את הסרטנים, undersides למעלה. מטגנים מעל חום גבוה, הופכים פעם אחת, עד פריך מבושל דרך, על 7 דקות. להפחית את החום אם השמן מקבל מעושן מדי.
לחמם בעדינות את escarole וטעם לתיבול. כפית את escarole ורוטב לימון על צלחות, להגדיר את הסרטנים על גבי ומגישים חם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו