סרטני צדפים רכים עם סלט פארו
סרטנים רכים שריון עם סלט פארו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 984 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, מיץ אננס, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו סרטנים רכים מתובלים, סרטנים רכים שריון עם קומפוט עגבניות, ו בנדיקט סרטנים רכים-צדפים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להרתיח את מיץ האננס עד מופחת 2 כפות, על 15 דקות.
מעבירים לקערה גדולה. מערבבים בצ ' ילי, 2 כפיות של זנגביל, כוסברה, קרם קוקוס וכף 1 של שמן זית.
מוסיפים את הסרטנים ומקררים.
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את פארו עד רק מכרז, על 15 דקות; ניקוז.
להעביר את פארו לקערה גדולה ולהוסיף את המלפפון, פלפל ואבוקדו.
במחבת בינונית, מבשלים את הבייקון מעל חום מתון עד פריך קלות.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן בייקון מן המחבת.
חותכים את הבייקון לרצועות דקות ולהוסיף אותו לפארו. בקערה קטנה, לשלב את מיץ הסיד עם 3 כפות הנותרים של שמן זית, 2 1/2 כפיות הנותרים של זנגביל ואת בזיליקום ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב מעל פארו ולזרוק.
מחממים את שומן הבייקון השמור במחבת עד כמעט עישון. מעיל אבטיח עם סוכר turbinado.
מוסיפים את החמאה למחבת, ואז מוסיפים את האבטיח ומבשלים על חום גבוה עד להשחמה טובה, כ -2 דקות לכל צד.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הירקות על חום גבוה בינוני.
הסר את הסרטנים מן המרינדה ואת העונה עם מלח ופלפל; לטגן עד מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד. כפית את הסלט על צלחות, להגדיר את הסרטנים על גבי ומקשטים עם אבטיח מקורמל.