תפוחי אדמה דאופינואז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה Dauphinoise. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 257 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו פרמזן, תפוח אדמה עם שעווה, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. Gratin Dauphinoise (תפוחי אדמה מסולסלים), טורקיז שומר, ו Africa. Kgm דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
קו 20 ס "מ (8 אינץ') בדיל מרובע עם נייר greaseproof, מוודא שאין חורים עבור הנוזל לחלחל דרך, ואז חמאה על הנייר. לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה לרוחב של מטבע 1 ו לטפוח יבש.
יוצקים את החלב והשמנת למחבת, ולאחר מכן מוסיפים את השום ואת הקורנית.
חום לנקודת רתיחה, לקרר קצת ומתח לתוך כד.
מפזרים אגוז מוסקט ולשמור חם. אתה יכול להכין את זה מראש לחמם.
שכבה מחצית תפוחי האדמה בדיל, חופפים את הפרוסות, מפזרים כל שכבה עם קצת מלח ופלפל.
יוצקים מעל מחצית הנוזל ולסיים שכבות, ולאחר מכן להוסיף את שאר הנוזל לפזר על הגבינה.
אופים עבור 1-1 שעות עד תפוחי אדמה הם במכרז ואת החלק העליון הוא זהוב. השאר לעמוד 5 דקות, ולאחר מכן לחתוך 6 מנות לשרת.