סרטנים א לה פלנצ'ה עם קונפי שום ולימון
סרטנים א לה פלנצ'ה עם קונפי שום ולימון הוא א ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי ומספק כ 6 מנות. למנה העיקרית הזו יש 887 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורש לימונים, טימין, סוכר, סרטנים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 49 שעות ו -25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 32%. ציון זה הוא רע למדי. סרטנים עם לימון, צ'ילי, שום ופטה, סרטני כתם שום מעל ריזוטו עשבי לימון, ו שרימפס פרמזן שום עם פרוסות לימון בגריל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
על מנדולינה יפנית פורסים את השום דק ככל האפשר; הוא צריך להיות שקוף.
מחממים 2 כוסות שמן צמחי בתנור הולנדי גדול וכבד ל -250 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את השום הפרוס ומבשלים עד להזהבה.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר.
קלף וטבע את הסרטנים והשאיר את חלקי הראש והזנב שלמים.
מחממים 2 כפות שמן צמחי במחבת מטגנת גדולה על אש גבוהה עד שהשמן כמעט מעשן. מתבלים 6 סרטנים במלח ופלפל ומוסיפים לשמן חם. מבשלים 1 דקה בכל צד ולאחר מכן להעביר מגבת נייר לניקוז. חזור על הפעולה עד שכל הסרטנים מבושלים, הוסף עוד שמן לפי הצורך.
מסדרים סרטנים על צלחת ומזלפים את קונפי הלימון בעזרת מעט מהשמן.
מפזרים שבבי שום ופטרוזיליה קצוצה.
הכינו את קונפי הלימון כמה ימים מראש. פורסים את הלימונים לאורכם ומניחים בסיר נירוסטה.
מוסיפים את כל שאר החומרים, למעט שמן זית, מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה על אש בינונית. הפחיתו את האש כדי לשמור על רתיחה איטית; יותר מדי חום יגרום ללימון להתפרק. מבשלים במשך 15 דקות ואז יוצקים לצנצנות בנייה מחוטאות. חותם ולתת מגניב במקרר.
כשמוכנים לשימוש, מגרדים בעזרת סכין את שקע הלימונים וחותכים את העור לקוביות קטנות. לטבול בשמן זית כמה שעות לפני השימוש.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
![מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה]()
מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה
צהוב חיוור עם ניחוחות המזכירים פירות טרופיים בשלים עם נגיעות הדרים. חיך משיי עם מבנה חומצה טוב טעם לוואי ארוך. זוג עם דגים אפויים או בגריל או מנות דגים עם רטבים עדינים.