סרטנים אלפרדו עם עוגיות עשב
סרטנים אלפרדו עם עוגיות עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 547 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם יין, תיבול פירות ים, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית לא כל כך יוצא מן הכלל של 19%. נסו עשב אלפרדו רוטב מעל לינגוויני, עוגיות עוף אלפרדו, ו עוגיות עשב (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חמאה לקמח בעזרת בלנדר מאפה עד לקבלת פירורים; מוסיפים גבינת פרמזן ועירית.
מוסיפים חלב חמאה, תוך ערבוב עד לחות החומרים היבשים.
הופכים בצק על משטח מקומח קלות; ללוש 3 או 4 פעמים. טפחו או גלגלו בצק בעובי 3/4 אינץ'; חותכים בעזרת חותך עגול בגודל 3 אינץ', ומניחים על תבנית משומנת קלות.
אופים בחום של 425 למשך 12 דקות או עד להזהבה. הניחו ביסקוויטים בצד ושמרו על חום.
שלב יין ובצל ירוק במחבת טפלון גדולה; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית, ומבשלים 6 דקות או עד שהיין מצטמצם בחצי.
מוסיפים גבינה למריחה; מנמיכים את האש ומקציפים עד שהגבינה נמסה. מערבבים פנימה רוטב אלפרדו.
מוסיפים בשר סרטנים עם תיבול נוזלי וקריאולי; מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד לחימום יסודי.
פיצול ביסקוויטים חמים בחצי אופקית. כפית מחצית מתערובת הסרטנים באופן שווה מעל חצאי הביסקוויטים התחתונים; למעלה עם חצאי הביסקוויטים שנותרו. כפית הנותרים תערובת סרטנים באופן שווה על גבי כל ביסקוויט.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet, פינו גריג ' יו., ריזלינג, יין מבעבע
סרטנים עובדים ממש טוב עם שרדונה, גרונר וולטלינר ומוסקאדט. למרות שפירות ים שונים בהחלט יכולים לקרוא ליינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך וקל גוף או יין לבן מבעבע יעשו את העבודה ולא יטביעו טעמים עדינים. אתה יכול לנסות פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים בשנת 2016 שלנו קרנרוס שרדונה. תווים של אפרסק בגריל,אגס, קרואסון חמאה ווניל היוו את הבמה לשרדונה עשירה ומלאה. הניחוחות מתרחבים על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, תפוח פריך, יערה, קוקוס קלוי ורקיק וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם החומציות הבהירה שלו הופכים אותו ליין ראוי לגיל שניתן ליהנות ממנו במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.