קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

סרטנים מטוגנים Wontons

סרטנים מטוגנים Wontons
המתכון סרטנים מטוגנים Wontons מוכן בסביבות 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט סופר חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ יין אורז, שמן שומשום, עטיפות וונטון מרובע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מתאבן ידידותי תקציב מאוד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: סרטן רנגון (סרטנים & גבינת שמנת מלא Wontons), קראב וונטון, ו קראב וונטון.

הוראות

1
מערבבים במעבד מזון את הג ' ינג ' ר, שאלוט, גזר, בצל ירוק, כוסברה, שמן בוטנים ומיץ לימון. דופק עד בסדר. שים תערובת ירקות בקערת ערבוב, מוסיפים את המיונז ואת בשר סרטנים ומתבלים עם מלח ופלפל. תיזהר לא מועך את בשר הסרטן, אתה רוצה את המרקם הזה כאשר אתה נושך לתוך wonton.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
בשר סרטניםבשר סרטנים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
להניח עטיפת וונטון על משטח שטוח ולהתחכך עם ביצה מוכה לבן. זרוק 1 כף של מילוי הסרטן על מרכז העטיפה. מקפלים את וונטון לשניים, בפינה לפינה, כדי ליצור משולש. לחץ סביב המילוי כדי לדפוק את כל בועות אוויר, ולאחר מכן לחץ על התפר יחד כדי לאטום כך המילוי לא לחלחל החוצה. אתה יכול להשאיר אותם בצורה זו או להמשיך על ידי צחצוח 2 נקודות בצד עם ביצה מוכה לבן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סרטןסרטן
3
הנח את האצבע המורה במרכז כך שיש לך משהו ללחוץ עליו, ואז לקפל את 2 הצדדים למרכז, חופף מעט, ולחץ על הבצק כנגד האצבע עם האגודל כדי ליצור חותם הדוק. אבק wontons מלא בקלילות עם קורנפלור כדי לשמור אותם מלהיצמד ולהניח אותם על גיליון עוגיות. (כאשר אלה מקופלים הם נראים כמו כובעי אפיפיור.)
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
חום 2 עד 3 סנטימטרים של שמן בסיר כבד עמוק ל 370 מעלות f על מדחום מטגנים עמוק.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
להוסיף כמה wontons לשמן ולבשל, הופך אותם 3 או 4 פעמים כדי לקבל אותם משחים יפה בכל רחבי. בזהירות להרים אותם מתוך המחבת עם כפית מחוררת על מגש נייר מצופה מגבת כדי לנקז. תמשיכי לבשל את כל הוונטונים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים יחד את הרוטב ומגישים עם wontons.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו