קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

סרטנים מטוגנים Wontons

סרטנים מטוגנים Wontons
המתכון סרטנים מטוגנים Wontons מוכן בסביבות 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט סופר חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ יין אורז, שמן שומשום, עטיפות וונטון מרובע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מתאבן ידידותי תקציב מאוד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: סרטן רנגון (סרטנים & גבינת שמנת מלא Wontons), קראב וונטון, ו קראב וונטון.

הוראות

1
מערבבים במעבד מזון את הג ' ינג ' ר, שאלוט, גזר, בצל ירוק, כוסברה, שמן בוטנים ומיץ לימון. דופק עד בסדר. שים תערובת ירקות בקערת ערבוב, מוסיפים את המיונז ואת בשר סרטנים ומתבלים עם מלח ופלפל. תיזהר לא מועך את בשר הסרטן, אתה רוצה את המרקם הזה כאשר אתה נושך לתוך wonton.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
בשר סרטניםבשר סרטנים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
להניח עטיפת וונטון על משטח שטוח ולהתחכך עם ביצה מוכה לבן. זרוק 1 כף של מילוי הסרטן על מרכז העטיפה. מקפלים את וונטון לשניים, בפינה לפינה, כדי ליצור משולש. לחץ סביב המילוי כדי לדפוק את כל בועות אוויר, ולאחר מכן לחץ על התפר יחד כדי לאטום כך המילוי לא לחלחל החוצה. אתה יכול להשאיר אותם בצורה זו או להמשיך על ידי צחצוח 2 נקודות בצד עם ביצה מוכה לבן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סרטןסרטן
3
הנח את האצבע המורה במרכז כך שיש לך משהו ללחוץ עליו, ואז לקפל את 2 הצדדים למרכז, חופף מעט, ולחץ על הבצק כנגד האצבע עם האגודל כדי ליצור חותם הדוק. אבק wontons מלא בקלילות עם קורנפלור כדי לשמור אותם מלהיצמד ולהניח אותם על גיליון עוגיות. (כאשר אלה מקופלים הם נראים כמו כובעי אפיפיור.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
חום 2 עד 3 סנטימטרים של שמן בסיר כבד עמוק ל 370 מעלות f על מדחום מטגנים עמוק.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
להוסיף כמה wontons לשמן ולבשל, הופך אותם 3 או 4 פעמים כדי לקבל אותם משחים יפה בכל רחבי. בזהירות להרים אותם מתוך המחבת עם כפית מחוררת על מגש נייר מצופה מגבת כדי לנקז. תמשיכי לבשל את כל הוונטונים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מערבבים יחד את הרוטב ומגישים עם wontons.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו