סרטנים עטופים בבייקון ברוטב מנגל צ'יפוטלה
סרטנים עטופים בבייקון עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה עשויה להיות מה שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 6 . מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. אם יש לכם בייקון, רוטב ברביקיו, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 76 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו סרטנים עטופים בבייקון ברוטב מנגל צ'יפוטלה, שרימפס עטוף בייקון עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה, ו קבב שרימפס עטוף בבייקון עם רוטב צ'יפוטלה כתום (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 5 עד 8 שיפודי במבוק
משרים את שיפודי הבמבוק במים, כדי לא להישרף במהלך הצלייה.
באופן חלקי לבשל את הבייקון; לחתוך לשניים, ולתת מגניב על מגבות נייר. עטפו את הבייקון סביב השרימפס, ושפשפו אותו בבמבוק דרך הנקודה שבה מסתיים הבייקון נפגשים (כדי לא להתפרק). שיפוד 3 עד 5 שרימפס לבמבוק.
מערבבים את רוטב ברביקיו, שמן, צ 'יפוטלה, מיץ לימון, חרדל, פתיתי צ' ילה, פלפל שחור וקיין בבלנדר ומחית. להפריד את הרוטב לשניים, אחד לצלחת ואחד לטבילה.
מבשלים שרימפס עטוף בייקון על גריל על אש בינונית. כאשר השרימפס מתחיל להפוך ורוד, להתחיל צליעה עם רוטב צ ' יפוטלה.
מגישים עם הרוטב שנותר בצד לטבילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.