סרטנים עטופים בכוסברה עם אננס חמוץ חריף
סרטנים עטופים כוסברה עם אננס חמוץ חריף נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עורות וונטון, חלפיניו, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. מתכונים דומים: סרטנים עטופים בכוסברה עם אננס חמוץ חריף, צדפות עטוף בייקון w / כוסברה מתובלת-מיונז, ו בייקון חריף עטוף אננס נושך.
הוראות
עבור אננס פיקנטי כבוש: במחבת בינוני, שמן חום, להוסיף פלפל ובצל, לטגן קלות,
שלב את כל החומרים, חום במשך 3 דקות על חום בינוני ולתת מגניב במשך 1 שעה.
שרימפס העונה עם מלח ופלפל.
מערבבים חלב וביצה, עטיפת dredge wonton בחלב, ולאחר מכן להוסיף שרימפס 1/2 חתיכת לפינה של עטיפה, להוסיף קמצוץ של כוסברה, ו 1 חתיכת פלפל אדום, להתגלגל, ולמקם את הצד התפר למטה במחבת בינונית עם שמן קנולה על בינוני לחום גבוה. מטגנים עד חום בהיר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.