קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

עגבניות Bon Bons

עגבניות Bon Bons
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל עגבניות Bon Bons. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, מלפפון, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו הדרך הישנה והטובה: בון בון בון, תאריך ורום Bon Bons, ו Bon Bon גלידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ממלאים כל אחת מהעגבניות עם קוביית גבינת אסיאגו. מקציפים ביצה 1 בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים את הנקניק עד הביצה משולבת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
להניח 12 על ידי 12 אינץ חתיכת פלסטיק לעטוף על סביבת העבודה שלך. לנתק כ 3/4 גרם של תערובת נקניק ולעשות פנקייק קטן בכף היד שלך.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
שים את העגבניה ממולאת באמצע הפנקייק ולעטוף את הנקניק סביבו, מגלגל אותו בכפות הידיים שלך כדי ליצור קציצה, מוודא שכל העגבניה מכוסה בתערובת הנקניקיות. מניחים אותו על עטיפת הפלסטיק וממשיכים עם שאר העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
לנצח את 2 הביצים שנותרו בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
שים את הקמח ואת הלחם בקערות קטנות נפרדות. כדי להגדיר את תחנת הלחם שלך, למקם את 3 קערות בסדר זה: קמח, ביצה, תערובת לחם.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
להניח עוד 12 על ידי 12 אינץ חתיכת פלסטיק לעטוף על שטח העבודה שלך. ביד אחת (היד הרטובה), מניחים בון לתוך הקמח. עם היד השנייה (היד היבשה), לגלגל אותו בעדינות עד שהוא מצופה קלות. תרים אותו ותשים אותו בקערת הביצים. עם היד הרטובה שלך, לגלגל אותו סביב בעדינות עד שהוא מצופה קלות עם הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
שים את זה בקערת הלחם. עם היד היבשה שלך, מפזרים קצת לחם על bon bon, ולאחר מכן להתחיל לגלגל אותו בעדינות למעייל אותו.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
שים את זה על חתיכת הפלסטיק הנקייה. המשך עד שכל bon bons כבר בפירורי לחם. אם יש צורך, אתה יכול לגלגל את bon bons סביב בעדינות בידיים יבשות נקיות שלך כדי להבטיח כי הם עגולים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
בואו נשב בזמן שהשמן מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
12
באמצעות מדחום ממתקים, לחמם את השמן ל 350 מעלות F במחבת כי הוא עמוק מספיק כי bon bons יהיה שקוע לחלוטין. מטגנים את bon bons 6 בכל פעם עד שהם זהובים לחלוטין, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
ניקוז על מגבות נייר. (Bon bons יכול להתבצע קדימה התחמם על מחבת גיליון בתנור 325 מעלות f במשך 5 עד 7 דקות לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
לעבד את רוטב סלסה החווה במעבד מזון קטן במשך כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
15
יוצקים לתוך קערה ומערבבים את המלפפון.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
מגישים עם bon bons.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
17
מערבבים את כל החומרים היטב.