עגבניות Bon Bons
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל עגבניות Bon Bons. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, מלפפון, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו הדרך הישנה והטובה: בון בון בון, תאריך ורום Bon Bons, ו Bon Bon גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ממלאים כל אחת מהעגבניות עם קוביית גבינת אסיאגו. מקציפים ביצה 1 בקערה בינונית.
מערבבים את הנקניק עד הביצה משולבת לחלוטין.
להניח 12 על ידי 12 אינץ חתיכת פלסטיק לעטוף על סביבת העבודה שלך. לנתק כ 3/4 גרם של תערובת נקניק ולעשות פנקייק קטן בכף היד שלך.
שים את העגבניה ממולאת באמצע הפנקייק ולעטוף את הנקניק סביבו, מגלגל אותו בכפות הידיים שלך כדי ליצור קציצה, מוודא שכל העגבניה מכוסה בתערובת הנקניקיות. מניחים אותו על עטיפת הפלסטיק וממשיכים עם שאר העגבניות.
לנצח את 2 הביצים שנותרו בקערה קטנה.
שים את הקמח ואת הלחם בקערות קטנות נפרדות. כדי להגדיר את תחנת הלחם שלך, למקם את 3 קערות בסדר זה: קמח, ביצה, תערובת לחם.
להניח עוד 12 על ידי 12 אינץ חתיכת פלסטיק לעטוף על שטח העבודה שלך. ביד אחת (היד הרטובה), מניחים בון לתוך הקמח. עם היד השנייה (היד היבשה), לגלגל אותו בעדינות עד שהוא מצופה קלות. תרים אותו ותשים אותו בקערת הביצים. עם היד הרטובה שלך, לגלגל אותו סביב בעדינות עד שהוא מצופה קלות עם הביצה.
שים את זה בקערת הלחם. עם היד היבשה שלך, מפזרים קצת לחם על bon bon, ולאחר מכן להתחיל לגלגל אותו בעדינות למעייל אותו.
שים את זה על חתיכת הפלסטיק הנקייה. המשך עד שכל bon bons כבר בפירורי לחם. אם יש צורך, אתה יכול לגלגל את bon bons סביב בעדינות בידיים יבשות נקיות שלך כדי להבטיח כי הם עגולים לחלוטין.
בואו נשב בזמן שהשמן מתחמם.
באמצעות מדחום ממתקים, לחמם את השמן ל 350 מעלות F במחבת כי הוא עמוק מספיק כי bon bons יהיה שקוע לחלוטין. מטגנים את bon bons 6 בכל פעם עד שהם זהובים לחלוטין, 5 עד 7 דקות.
ניקוז על מגבות נייר. (Bon bons יכול להתבצע קדימה התחמם על מחבת גיליון בתנור 325 מעלות f במשך 5 עד 7 דקות לפני ההגשה.)
לעבד את רוטב סלסה החווה במעבד מזון קטן במשך כ -30 שניות.
יוצקים לתוך קערה ומערבבים את המלפפון.
מערבבים את כל החומרים היטב.