גרטן דלעת חמאה
מחית דלעת סקווש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 856 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, דלעת ספגטי, מקשטים: גבעולי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש Gratin, דלעת סקווש Gratin, ו דלעת סקווש Gratin.
הוראות
חותכים butternut וספגטי סקווש חצי לאורכו; להסיר ולהשליך זרעים.
סקווש מקום, לחתוך צדדים למעלה, במחבת 17 - x 12 אינץ 'משומן קלות רול ג' לי.
טפטוף עם חמאה, ומפזרים 1/2 כוס סוכר חום.
אופים 40 דקות או עד מכרז. מגניב 20 דקות.
באמצעות מזלג, לגרד בתוך סקווש ספגטי כדי להסיר גדילים דמויי ספגטי, ומניחים בקערה גדולה. סקופ עיסת מ butternut סקווש; קוצצים גס עיסת, ולזרוק עם סקווש ספגטי.
מערבבים יחד קינמון, אגוז מוסקט, ונותר סוכר חום 1/2 כוס.
קוק קרם בסיר nonaluminum כבד על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או רק עד שהוא מתחיל קיטור (לא להרתיח); להסיר מן החום.
באמצעות מנדולינה או סכין חדה, לחתוך תפוחי אדמה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מסדרים רבע פרוסות תפוחי אדמה בשכבה דקה על תחתית צלחת אפייה 13 - x 9 אינץ ' בחמאה. כפית שליש של תערובת סקווש על תפוחי אדמה (שכבת סקווש צריך להיות בערך 1/4 אינץ ' עבה); מפזרים 1/4 כפית. מלח, 1/4 כפית. פלפל, 1 גבינת פונטינה כוס, ו 3/4 כוס שמנת חמה. חזור על שכבות פעמיים, מתיז שליש מתערובת סוכר על כל אחת משכבות סקווש שנייה ושלישית. (אין לפזר תערובת סוכר על שכבת הסקווש הראשונה.) למעלה עם פרוסות תפוחי אדמה שנותרו, 1/4 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר. לחץ בעדינות על שכבות כלפי מטה עם גב כף.
מפזרים העליון עם הנותרים 1 כוס גבינה ו 3/4 כוס שמנת חמה; מפזרים עם הנותרים תערובת סוכר חום.
מניחים צלחת אפייה על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
אופים, מכוסה בנייר כסף, ב 450 במשך 1 שעה; לחשוף ולאפות 25 דקות יותר או עד חום זהוב ותפוחי אדמה הם במכרז. מגניב על מתלה תיל 20 דקות לפני ההגשה.
* גבינת גאודה ניתן להחליף.
הובא לשולחן על ידי השף ג 'ון זאקר מקרו קפה בצ' רלסטון, דרום קרוליינה.