עגבניות בגריל מחבת וסלט פטה עם רוטב קלפי לימון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, חיתוך עגבניות, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני, סלט קצוץ איטלקי עם רוטב צלפים לימון, ו אספרגוס בגריל, קישואים, וסלט לחם עם רוטב צלילת זית.
הוראות
כדי להפוך את ההלבשה, לשלב את השמן ומיץ לימון בצנצנת קטנה ולנער במרץ.
מערבבים את הצלפים והפטרוזיליה; להפריש.
מחממים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. זרוק את השעועית הירוקה ומבשל, חשוף, 5 דקות או עד פריך במכרז.
מסננים, ולאחר מכן לשטוף מיד עם מים קרים.
חותכים את הפטה לתוך 4 פרוסות ומניחים בצד כדי לנקז על מגבות נייר.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מפזרים את פרוסות העגבניות עם קורנית, מלח, וכמה טוחנים של פלפל.
מניחים את פרוסות העגבניות במחבת ומבשלים עד השחמה קלה, על 1 דקה. הפוך וחום בצד השני. מסדרים את ארוגולה על 4 צלחות סלט.
מניחים כמה פרוסות עגבניות על כל צלחת יחד עם כמה שעועית ירוקה. מעיל פטה בפירורי הלחם.
מוסיפים את השמן למחבת ומחממים את הגבינה משני הצדדים, כ -2 דקות לכל צד.