זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, חיתוך עגבניות, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני, סלט קצוץ איטלקי עם רוטב צלפים לימון, ו אספרגוס בגריל, קישואים, וסלט לחם עם רוטב צלילת זית.
הוראות
1
כדי להפוך את ההלבשה, לשלב את השמן ומיץ לימון בצנצנת קטנה ולנער במרץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים את הצלפים והפטרוזיליה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. זרוק את השעועית הירוקה ומבשל, חשוף, 5 דקות או עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים, ולאחר מכן לשטוף מיד עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
5
חותכים את הפטה לתוך 4 פרוסות ומניחים בצד כדי לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
7
מפזרים את פרוסות העגבניות עם קורנית, מלח, וכמה טוחנים של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים את פרוסות העגבניות במחבת ומבשלים עד השחמה קלה, על 1 דקה. הפוך וחום בצד השני. מסדרים את ארוגולה על 4 צלחות סלט.
מרכיבים שתצטרך
9
מניחים כמה פרוסות עגבניות על כל צלחת יחד עם כמה שעועית ירוקה. מעיל פטה בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את השמן למחבת ומחממים את הגבינה משני הצדדים, כ -2 דקות לכל צד.