קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

עגבניות בגריל פסטו סטייקים ממולאים

עגבניות בגריל פסטו סטייקים ממולאים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים ממולאים פסטו עגבניות בגריל. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 368 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם סטייקים של בשר בקר, פלפל, עגבניות מיובשות פסטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: סטייקים ממולאים בפסטו בגריל, סטייקים כרובית בגריל עם פסטו, ו סטייקים דג חרב בגריל עם פסטו זית.

הוראות

1
אם פסטו אינו בקירור, להקפיא 15 דקות המשרד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2
גז חום או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
לעשות חתך אופקי לתוך הצד של כל סטייק, חיתוך אל אבל לא דרך הצד הנגדי ולהשאיר על 1/2 אינץ ' uncut בכל צד, כדי ליצור כיס. כפית חברה פסטו באופן שווה לכיסים. פתחים מאובטחים עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
4
מפזרים פלפל על שני הצדדים של בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
שים בשר על הגריל. כיסוי גריל; לבשל מעל חום בינוני 5 עד 10 דקות בכל צד עבור doneness בינוני (160F) או עד doneness הרצוי.כיוונים צולים: להגדיר שליטה בתנור לצלות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מניחים בשר ממולא על מתלה במחבת ברוילר. לצלות עם צמרות 4 עד 6 אינץ ' מחום 9 דקות; לפנות. צלייה 5 עד 10 דקות יותר עבור doneness בינוני או עד doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.