עגבניות בזיליקום Panzanella דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 226 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך זיתים, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די טוב. נסו עגבניות Panzanella עם שרימפס ובזיליקום, פורל מטוגן בקמח תירס עם עגבניות, סורל ובזיליקום פנזנלה, ו Panzanella עגבניות טוסט עם צלפים פריכים ועלי בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים קוביות לחם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים קוביות לחם בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה, כ -15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
להקציף שמן זית, חומץ, מיץ לימון, פטרוזיליה, ומלח בקערה גדולה. מקפלים לחם קלוי, עגבניות, בצל, זיתים, בזיליקום, גבינת פרמזן עד רוטב חומץ מופץ באופן שווה.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.