קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות2
מגזין

עגבניות ג'ינג'ר Gelée צדפות יורים

עגבניות ג'ינג'ר Gelée צדפות יורים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עגבניות ג'ינג'ר Gelée צדפות יורים, יורה אגס-ג'ינג'ר, ו מרק עגבניות ופופקורן כמהין.

הוראות

1
פירה רבע עגבניות עם זנגביל במעבד מזון עד חלקה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
העברה לסיר כבד קטן ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
נקה את המעבד ביסודיות, ולאחר מכן פירה הנותרים עגבניות בקבוצות עם צ ' ילי, מלח וסוכר עד חלקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מעבירים לקערה ומערבבים בפרה ג ' ינג ' ר עגבניות מבושל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
קו מסננת גדולה עם ריבועי גזה מוערמים ולהגדיר מעל סיר עמוק שאינו מגיב או דלי נקי גדול. בזהירות לשפוך purée לתוך מרכז cheesecloth. לאסוף צדדים של cheesecloth מעל purée כדי ליצור שק גדול לקשור צדדים יחד בצורה מאובטחת עם חוט קרוב ככל האפשר purée, אבל בלי לסחוט purée. לקשור שק כף עץ ארוך יותר בקוטר של סיר ולהסיר מסננת. כף להגדיר על פני החלק העליון של הסיר, השעיית שק בתוך סיר והשאיר כמה סנטימטרים מתחת שק, כך שהוא לא יישב בכל מי עגבניות המצטבר. (לחלופין, להעביר מים עגבניות למיכל אחר כפי שהוא מצטבר.)
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
תן שק לתלות 4 שעות בטמפרטורת החדר.
1
להביא 1 כוס מים לרתיחה בסיר כבד 7-8 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים צדפות ומבשלים, מכוסים, מעל חום גבוה בינוני, עד שהצדפות נפתחות לרווחה, ערבוב ובדיקה בתדירות גבוהה לאחר 6 דקות והעברת צדפות כפי שנפתחו לקערה. (להשליך כל צדפות שלא נפתחו לאחר 10 דקות.) כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, shuck צדפות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
להשליך שק cheesecloth ותכולתו בלי לסחוט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2
יוצקים מי עגבניות דרך מסננת גדולה מרופדת במגבת נייר לחה לקערה. מדדו 4 כוסות מי עגבניות ושמרו שארית לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להעביר 1/2 כוס עגבניות מים לסיר קטן, ואז מפזרים ג ' לטין ולתת לרכך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
חום מעל חום נמוך, ערבוב, רק עד ג ' לטין הוא מומס, ואז לערבב לתוך הנותרים 31/2 כוסות עגבניות מים.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מסדרים כוסות על מגשים ומניחים 1 או 2 עלי כוסברה בכל אחד, ואז צדפה, ולאחר מכן 1 או 2 עלי כוסברה נוספים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
6
מוסיפים על 1 כף מים עגבניות לכל כוס (מערבבים מים בכל פעם כך ג ' לטין נשאר מופץ היטב) וצינה, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, לפחות 3 שעות. (ג ' לטין יהיה מעובה אבל לא להגדיר; זה צריך להחליק בקלות מתוך זכוכית.)
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
* מי עגבניות (ללא ג ' לטין) ניתן לעשות 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
יוצקים דרך מסננת מצופה נייר מגבת, ואז צמרמורת, מכוסה.* יורים יכול להיות מקורר עד 1 יום.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.