עגבניות טריות Gazpacho הוא טבעוני מרק. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 222 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גן-Gazpacho טרי, גן-Gazpacho טרי, ו גספצ'ו שום ואטריות טריים (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבודה מעל קערה, בעדינות לסחוט חצאי עגבניות לשחרר זרעים ומיצים. מסננים מיצים, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ככל האפשר (על 1/2 כוס). להשליך זרעים. קוצצים עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קפה מבושל חזק וחם
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
העברת עגבניות קצוצות ומיצי עגבניות לקערת זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף את 9 המרכיבים הבאים.
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
5
עבודה בקבוצות, מחית gazpacho עם 1 כוס מים בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גספצ ' ו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים gazpacho לתוך מסננת גס להגדיר על קערה גדולה. לחץ על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר מרק ככל האפשר. מתבלים במלח ופלפל. צמרמורת לפחות 2 שעות ועד 1 יום.