עגבניות ירוקות מותססות
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלסה ירוקה מותססת צ'ילה, עגבניות ירוקות & פיצה קישואים הדרך שלי יש עגבניות ירוקות מטוגנות, ו שעועית ירוקה עם שעועית שחורה מותססת ~ aka שעועית ירוקה מלוכלכת.
הוראות
חם 2 כוסות מים בסיר קטן, ולאחר מכן לטאטא במלח עד שהוא מתמוסס. כבה את החום, ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר.
מניחים את העגבניות לתוך צנצנת, ולאחר מכן מוסיפים את הפלפלים החמים ושום.
יוצקים את מי מלח מקורר עליהם, הוספת מים נוספים כדי לכסות במידת הצורך.
מניחים משקל תסיסה זכוכית על העגבניות, ולאטום את הצנצנת.
אפשר לעגבניות להתסיס לפחות 14 ימים, ועד 6 שבועות. לטעום את העגבניות מעת לעת, וכאשר הם חמוצים מספיק לטעמך, להעביר אותם למקרר שבו הם ישמרו לפחות 6 חודשים.