קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

עגבניות ירוקות מטוגנות עם Remoulade שרימפס

עגבניות ירוקות מטוגנות עם Remoulade שרימפס
המתכון מטוגן עגבניות ירוקות עם Remoulade שרימפס יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בסביבה 1 שעה ו -35 דקות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. לכו לחנות ותרימו פלפל, שמן קנולה, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עגבניות ירוקות מטוגנות עם Remoulade שרימפס, עגבניות ירוקות מטוגנות עם שרימפס Rémoulade, ו עגבניות ירוקות מטוגנות עם Remoulade שרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד את החרדל, חזרת, פפריקה, חלמון, מיץ לימון וגרידת קצת מלח ופלפל שחור בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף את השמן בזרם איטי, יציב תוך לטאטא כל הזמן, עד כל השמן משולב emulsified. מערבבים את הסלרי, בצל, קטשופ, חומץ, פטרוזיליה, ווסטרשייר, שום ורוטב חם לפי הטעם. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה אחת לפחות ועד 24 שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
חזרתחזרת
מיץ לימוןמיץ לימון
רוטב חריףרוטב חריף
קטשופקטשופ
חרדלחרדל
פפריקהפפריקה
פטרוזיליהפטרוזיליה
חומץחומץ
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
עוטףעוטף
חלמון ביצהחלמון ביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מקציףמקציף
קערהקערה
1
שים את קמח התירס בקערה רדודה גדולה ומפזרים מלח ופלפל. מתבלים את העגבניות במלח ופלפל משני הצדדים. לדלות את העגבניות בקמח תירס משני הצדדים ברז עודף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח תירסקמח תירס
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים 1/2 כוס שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שהוא מתחיל להבהב.מטגנים מחצית העגבניות עד חום זהוב משני הצדדים ורק מבושל דרך, על 1 דקה 30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
העברה עם מרית מחוררת לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר. מתבלים במלח וחוזרים עם שאר העגבניות והשמן.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
מריתמרית
1
מערבבים את זרעי הסלרי, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, מלח ופלפל במרגמה ועלי ולרסק לאבקה דקה במקצת. לזרוק את השרימפס עם תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת שוםאבקת שום
זרעי סלריזרעי סלרי
אבקת בצלאבקת בצל
פפריקהפפריקה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על חום גבוה עד שהוא מתחיל להבהב.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד פריך ורק מבושל דרך, כ 3 דקות (לעשות את זה בקבוצות במידת צורך עם יותר שמן; השרימפס צריך להיות בשכבה אחת).
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
שמן בישולשמן בישול
4
להרכבה: לזרוק חסה עם כמה כפות של remoulade ומתבלים עם מלח ופלפל. מחלקים את החסה בין העגבניות ומעלה כל עגבניה עם 3 שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
RemouladeRemoulade
עגבנייהעגבנייה
חסהחסה
שרימפסשרימפס
5
טפטוף עם יותר של remoulade.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade
6
מקשטים עם עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי מתוקןסלרי מתוקן4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח תירס מרמיטה משובחקמח תירס מרמיטה משובח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל קריאוליחרדל קריאולי1זנים של פטריותזנים של פטריות2(חוֹרֶף)פטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק2ציפורןשום, מרוסק וקצוץ למשחהשום, מרוסק וקצוץ למשחה2(חוֹרֶף)חזרת מוכנהחזרת מוכנה2מקפיםהרוטב החריף האהוב עליך, כגון טבסקוהרוטב החריף האהוב עליך, כגון טבסקו1גרידה ומיץ לימוןגרידה ומיץ לימון3(חוֹרֶף)דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1(יכול להיות או להרחיק)פפריקה ספרדית מתוקהפפריקה ספרדית מתוקה2(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי1השארפטרוזיליה forgarnishפטרוזיליה forgarnish596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום קצוץ דקבצל אדום קצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טריgroundמלח ופלפל שחור טריground241 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר(31-40 ספירה) שרימפס, קלופים ו deveined(31-40 ספירה) שרימפס, קלופים ו deveined3(חוֹרֶף)חומץ לבןחומץ לבן2(יכול להיות או להרחיק)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)celeryseedsceleryseeds2(יכול להיות או להרחיק)garlicpowdergarlicpowder8פרוסותעגבניות ירוקות, 1/2 אינץ ' עבה (על 3 עגבניות ירוקות)עגבניות ירוקות, 1/2 אינץ ' עבה (על 3 עגבניות ירוקות)4ריבס, קצוץ טרי או קפוארסק קרח מגורררסק קרח מגורר11 קילו קישואים,koshersaltkoshersalt2(יכול להיות או להרחיק)אונהאבקהאונהאבקה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS