קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עגבניות ירושה ועשב פפרדלה

עגבניות ירושה ועשב פפרדלה
עגבניות ירושה ועשב פפרדלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת פקורינו, רוזמרין, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות ירושה ועשב פפרדלה, מרינרה עגבניות ועשבי תיבול קלויים, ו סלט פסטה עגבניות עשבי תיבול ירושה.

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
ניקוז.
3
בזמן שפסטה מבשלת, מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים בצלצלים למחבת; מטבלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להוסיף שום; לטגן 2 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
6
מוסיפים אורגנו ו-5 המרכיבים הבאים (דרך עגבניות); מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. סדר 1 כוס פסטה על כל אחד 6 צלחות. למעלה כל מנה עם כ 1 1/3 כוסות תערובת עגבניות; לטפטף עם 1 כפית שמן הנותרים. מחלקים גבינה באופן שווה בין מנות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
הערה יין: פרץ של טעם עגבניות טרי צלחת פסטה זה קורא יין טרי, נמרץ. פינו גריג ' יו ממלא את החשבון. בחר אחד מאזור אלפיני של צפון איטליה בשם אלטו אדיג ' ה. האקלים הקריר מביא את הפינו גריגיוס הטרי והטוב ביותר באיטליה. המפיק האהוב עליי, ג ' יי הופסטטר. 2007 הוא על $ קארן מקניל
מרכיבים שתצטרך
פינו גריג ' יו.פינו גריג ' יו.
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)