קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות77
מגזין

עגבניות מיובשות, פטריות, וקיש טופו תרד

עגבניות מיובשות, פטריות, וקיש טופו תרד
המתכון עגבניות מיובשות, פטריות, קיש טופו תרד מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. מתכון זה הוא אהב על ידי 5116 אוכל וטבחים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן זית, תבואה, מלח ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F ומשמנים קלות מחבת טארט עגולה בגודל 10 אינץ'. לחלופין, אתה יכול להשתמש צלחת פאי זכוכית 9 אינץ ' אם תרצה.לעטוף טופו שטוף בכמה מגבות תה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
1
לטאטא יחד פשתן ותערובת מים בקערה קטנה ולהניח בצד כך שהוא יכול ג ' ל up.In קערה גדולה, מערבבים יחד את ארוחת השקדים, קמח שיבולת שועל (או קמח כוסמת), פטרוזיליה, אורגנו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח כוסמתקמח כוסמת
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
קמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
זרעי פשתןזרעי פשתן
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את תערובת הפשתן ושמן. מערבבים עד בעיקר בשילוב, מוסיפים את המים הנותרים עד שהבצק דביק (על עקביות של בצק עוגיות). הבצק צריך להישאר יחד כאשר אתה לוחץ אותו בין האצבעות.פורר את הבצק באופן שווה על בסיס מחבת טארט (או צלחת עוגה). החל ממרכז המחבת, לחץ על התערובת באופן שווה לתוך המחבת, עובד בדרך החוצה במעלה הצדדים של המחבת. לתקוע כמה חורים מזלג בבצק כך שהאוויר יכול לברוח.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
זרעי פשתןזרעי פשתן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
אופים את הקרום ב 177° במשך 13-16 דקות, או עד זהב קל המשרד לגעת. להפריש להתקרר בזמן שאתה מסיים להכין את המילוי. הגדל את טמפרטורת התנור ל375. for המילוי: לפרק את בלוק טופו ל 4 חתיכות ולהוסיף למעבד מזון. לעבד את הטופו עד חלק וקרם. אם זה לא מקבל שמנת, להוסיף התזה זעירה של חלב שקדים כדי לעזור לו along.In מחבת, להוסיף שמן לטגן את הכרישה (או בצל) ושום על חום בינוני במשך כמה דקות. מערבבים את הפטריות, מתבלים במלח, ומבשלים בחום בינוני-גבוה עד שרוב המים מבשלים את הפטריות, כ -10-12 דקות. מערבבים את עשבי תיבול, עגבניות מיובשות, תרד, שמרים תזונתיים, אורגנו, מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדום עד בשילוב. מבשלים עד התרד הוא נבול.לבסוף, להסיר מחום ומערבבים את טופו מעובד עד משולב היטב. התאם תיבול לפי הטעם אם תרצה. תערובת כפית לתוך קרום אפוי להחליק עם כף עד אפילו.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
שמרים תזונתייםשמרים תזונתיים
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
אופים קיש, חשוף, ב 191° במשך 33-37 דקות, עד הקיש הוא מוצק למגע. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לקרר את הקיש במשך 15-20 דקות על מדף קירור לפני ניסיון לחתוך. הקרום עשוי להתפורר מעט כאשר פרוס חם, אבל לא לדאוג.לעטוף את שאריות ומקרר במשך 3-4 ימים. שאריות קיש ניתן לחמם בתנור על תבנית אפייה במשך כ 15-20 דקות ב350.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו8שרימפס וורידיםפלפל שחור, לפי הטעםפלפל שחור, לפי הטעם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשיבולת שועל מגולגלת ללא גלוטן או חתולי כוסמת, קרקע לקמחשיבולת שועל מגולגלת ללא גלוטן או חתולי כוסמת, קרקע לקמח227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות פרוסות פטריות קרמיניכוסות פרוסות פטריות קרמיני1אוראו ממולאים כפוליםפטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת1חתיכות טופי הית' ברגרגר עדין מלח יםגרגר עדין מלח ים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים, קצוצים דקעלי בזיליקום טריים, קצוצים דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעירית טרייה, קצוצה דקעירית טרייה, קצוצה דק3largesשיני שום, טחוןשיני שום, טחון11 כף אורגנו מיובשפשתן טחון + 3 כפות מים, מעורבבים יחדפשתן טחון + 3 כפות מים, מעורבבים יחד1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1כרישה או בצל צהוב, פרוס דקכרישה או בצל צהוב, פרוס דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמרים תזונתייםשמרים תזונתיים791 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות מיובשות, קצוצות דקעגבניות מיובשות, קצוצות דק11 כף אורגנו מיובששמן קוקוס או שמן זיתשמן קוקוס או שמן זית11 כף אורגנו מיובששמן קוקוס או שמן זיתשמן קוקוס או שמן זית1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש8שרימפס וורידיםפתיתי פלפל אדום, לפי הטעםפתיתי פלפל אדום, לפי הטעם397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בלוק משרד טופובלוק משרד טופו32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמים, לפי הצורךמים, לפי הצורך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים שלמים, טחון לתוך קמחשקדים שלמים, טחון לתוך קמח