המתכון עגבניות מיובשות, פטריות, קיש טופו תרד מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. מתכון זה הוא אהב על ידי 5116 אוכל וטבחים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן זית, תבואה, מלח ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F ומשמנים קלות מחבת טארט עגולה בגודל 10 אינץ'. לחלופין, אתה יכול להשתמש צלחת פאי זכוכית 9 אינץ ' אם תרצה.לעטוף טופו שטוף בכמה מגבות תה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
לטאטא יחד פשתן ותערובת מים בקערה קטנה ולהניח בצד כך שהוא יכול ג ' ל up.In קערה גדולה, מערבבים יחד את ארוחת השקדים, קמח שיבולת שועל (או קמח כוסמת), פטרוזיליה, אורגנו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח כוסמת
אופים או סוכר דק במיוחד
קמח שיבולת שועל
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
זרעי פשתן
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
2
מוסיפים את תערובת הפשתן ושמן. מערבבים עד בעיקר בשילוב, מוסיפים את המים הנותרים עד שהבצק דביק (על עקביות של בצק עוגיות). הבצק צריך להישאר יחד כאשר אתה לוחץ אותו בין האצבעות.פורר את הבצק באופן שווה על בסיס מחבת טארט (או צלחת עוגה). החל ממרכז המחבת, לחץ על התערובת באופן שווה לתוך המחבת, עובד בדרך החוצה במעלה הצדדים של המחבת. לתקוע כמה חורים מזלג בבצק כך שהאוויר יכול לברוח.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
זרעי פשתן
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
אופים את הקרום ב 177° במשך 13-16 דקות, או עד זהב קל המשרד לגעת. להפריש להתקרר בזמן שאתה מסיים להכין את המילוי. הגדל את טמפרטורת התנור ל375. for המילוי: לפרק את בלוק טופו ל 4 חתיכות ולהוסיף למעבד מזון. לעבד את הטופו עד חלק וקרם. אם זה לא מקבל שמנת, להוסיף התזה זעירה של חלב שקדים כדי לעזור לו along.In מחבת, להוסיף שמן לטגן את הכרישה (או בצל) ושום על חום בינוני במשך כמה דקות. מערבבים את הפטריות, מתבלים במלח, ומבשלים בחום בינוני-גבוה עד שרוב המים מבשלים את הפטריות, כ -10-12 דקות. מערבבים את עשבי תיבול, עגבניות מיובשות, תרד, שמרים תזונתיים, אורגנו, מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדום עד בשילוב. מבשלים עד התרד הוא נבול.לבסוף, להסיר מחום ומערבבים את טופו מעובד עד משולב היטב. התאם תיבול לפי הטעם אם תרצה. תערובת כפית לתוך קרום אפוי להחליק עם כף עד אפילו.
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרח
רוטב סויה 1 כף שומשום
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
אופים קיש, חשוף, ב 191° במשך 33-37 דקות, עד הקיש הוא מוצק למגע. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לקרר את הקיש במשך 15-20 דקות על מדף קירור לפני ניסיון לחתוך. הקרום עשוי להתפורר מעט כאשר פרוס חם, אבל לא לדאוג.לעטוף את שאריות ומקרר במשך 3-4 ימים. שאריות קיש ניתן לחמם בתנור על תבנית אפייה במשך כ 15-20 דקות ב350.