המתכון עגבניות מיובשות, פטריות, קיש טופו תרד מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. מתכון זה הוא אהב על ידי 5116 אוכל וטבחים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן זית, תבואה, מלח ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F ומשמנים קלות מחבת טארט עגולה בגודל 10 אינץ'. לחלופין, אתה יכול להשתמש צלחת פאי זכוכית 9 אינץ ' אם תרצה.לעטוף טופו שטוף בכמה מגבות תה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
לטאטא יחד פשתן ותערובת מים בקערה קטנה ולהניח בצד כך שהוא יכול ג ' ל up.In קערה גדולה, מערבבים יחד את ארוחת השקדים, קמח שיבולת שועל (או קמח כוסמת), פטרוזיליה, אורגנו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח כוסמת
אופים או סוכר דק במיוחד
קמח שיבולת שועל
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
טיפים עגולים לפינה #4
זרעי פשתן
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים את תערובת הפשתן ושמן. מערבבים עד בעיקר בשילוב, מוסיפים את המים הנותרים עד שהבצק דביק (על עקביות של בצק עוגיות). הבצק צריך להישאר יחד כאשר אתה לוחץ אותו בין האצבעות.פורר את הבצק באופן שווה על בסיס מחבת טארט (או צלחת עוגה). החל ממרכז המחבת, לחץ על התערובת באופן שווה לתוך המחבת, עובד בדרך החוצה במעלה הצדדים של המחבת. לתקוע כמה חורים מזלג בבצק כך שהאוויר יכול לברוח.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4
זרעי פשתן
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים את הקרום ב 177° במשך 13-16 דקות, או עד זהב קל המשרד לגעת. להפריש להתקרר בזמן שאתה מסיים להכין את המילוי. הגדל את טמפרטורת התנור ל375. for המילוי: לפרק את בלוק טופו ל 4 חתיכות ולהוסיף למעבד מזון. לעבד את הטופו עד חלק וקרם. אם זה לא מקבל שמנת, להוסיף התזה זעירה של חלב שקדים כדי לעזור לו along.In מחבת, להוסיף שמן לטגן את הכרישה (או בצל) ושום על חום בינוני במשך כמה דקות. מערבבים את הפטריות, מתבלים במלח, ומבשלים בחום בינוני-גבוה עד שרוב המים מבשלים את הפטריות, כ -10-12 דקות. מערבבים את עשבי תיבול, עגבניות מיובשות, תרד, שמרים תזונתיים, אורגנו, מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדום עד בשילוב. מבשלים עד התרד הוא נבול.לבסוף, להסיר מחום ומערבבים את טופו מעובד עד משולב היטב. התאם תיבול לפי הטעם אם תרצה. תערובת כפית לתוך קרום אפוי להחליק עם כף עד אפילו.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רוטב סויה 1 כף שומשום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים קיש, חשוף, ב 191° במשך 33-37 דקות, עד הקיש הוא מוצק למגע. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לקרר את הקיש במשך 15-20 דקות על מדף קירור לפני ניסיון לחתוך. הקרום עשוי להתפורר מעט כאשר פרוס חם, אבל לא לדאוג.לעטוף את שאריות ומקרר במשך 3-4 ימים. שאריות קיש ניתן לחמם בתנור על תבנית אפייה במשך כ 15-20 דקות ב350.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman