עגבניות ממולאות
עגבניות ממולאות נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם שקדים חתוכים, קינמון טחון, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, עגבניות פרובנס (עגבניות אפויות ממולאות בגבינה ופירורי לחם), ו עגבניות ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, מחממים סוכר עם מים.
חום עד שהוא נמס והופך לקרמל.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את האגסים והשקדים. לפצל את שעועית וניל לאורכו לגרד את הקרביים לתוך הקערה עם אגסים, הזמנת התרמיל.
מוסיפים את מיץ התפוזים ואת תרמיל וניל לקרמל ומביאים את התערובת לרתיחה.
הוסף את כוכב אניס ולהפחית במשך 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את עיסת העגבניות השמורה, שידות לימון ותפוז, קינמון ונענע לקערה עם האגסים ומוסיפים 1/4 של תערובת הקרמל. מערבבים כדי להתמזג.
"דברים "את החלק הפנימי של העגבניות עם התערובת העליון עם"כובעים". מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את העגבניות לתבנית אפייה ושופכים את הקרמל לבסיס המנה.
מניחים את המחבת בתנור ומבשלים, מתבלים מעת לעת, 8 עד 10 דקות.
מגישים את העגבניות, עם הקרמל הנותר, וגלידת וניל.