קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

עגבניות ממולאות בביצה עם פנצ'טה

עגבניות ממולאות בביצה עם פנצ'טה
עגבניות ממולאות בביצה ועגבניות עם פנצ'טה עשויות להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: עגבניות ממולאות בביצה עם פנצ'טה, רומיין פסטו ועגבניות ממולאות בביצה, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש.

הוראות

1
קוק pancetta ב 2 כפות שמן במחבת כבדה 10 עד 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד זהב פריך, 4 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
העברה עם כף מחורצת מגבות נייר לניקוז, הזמנת שומן במחבת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
עלי רומיין רצועה מגבעולים, שמירה הן בנפרד, ואז לקרוע עלים לתוך בערך 2 אינץ חתיכות. מדוד 4 כוסות רפויות של עלים ושאר רזרבה. עם מנוע פועל, להוסיף שום למעבד מזון לקצוץ דק. לכבות ולהוסיף את 4 כוסות עלי רומיין יחד עם פטרוזיליה, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, וגבינה, ואז דופק עד קצוץ דק. עם מנוע פועל, להוסיף שמן כוס הנותרים בזרם איטי, מיזוג עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
חותכים על 1/8 אינץ ' מלמעלה של כל עגבניה עם סכין חדה. בעדינות לגרד עיסת זרעים עם כפית ולזרוק אותם. שים עגבניות, לחתוך צדדים, בכוס 9 אינץ ' או צלחת קרמיקה וכפית 1 כף פסטו רומיין-פטרוזיליה לתוך כל עגבנייה (יהיה לך פסטו נוסף). סדק 1 ביצה לתוך כל עגבניה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
אופים ביצים בעגבניות עד שהלבנים נקבעים וחלמונים עדיין נוזליים, 18 עד 22 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בעוד ביצים אופות, חום שומן במחבת על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל עלים קרועים וגבעולים, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור, מפנה ומערבבים עם מלקחיים, עד העלים נבולים וגבעולים הם פריך במכרז, על 3 דקות. מערבבים בפנצ ' טה ומחלקים תערובת בין 6 צלחות. מעל כל מנה עם עגבניות ומפזרים גבינה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1
* הביצים במתכון זה לא יהיה מבושל לחלוטין, אשר עשוי להיות דאגה אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.* פסטו רומיין-פטרוזיליה יכול להיות קפוא בשקיות פלסטיק אטומות (לחץ על כל אוויר עודף) עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר