עגבניות ממולאות בביצה עם פנצ'טה
עגבניות ממולאות בביצה ועגבניות עם פנצ'טה עשויות להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: עגבניות ממולאות בביצה עם פנצ'טה, רומיין פסטו ועגבניות ממולאות בביצה, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש.
הוראות
קוק pancetta ב 2 כפות שמן במחבת כבדה 10 עד 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד זהב פריך, 4 עד 7 דקות.
העברה עם כף מחורצת מגבות נייר לניקוז, הזמנת שומן במחבת.
עלי רומיין רצועה מגבעולים, שמירה הן בנפרד, ואז לקרוע עלים לתוך בערך 2 אינץ חתיכות. מדוד 4 כוסות רפויות של עלים ושאר רזרבה. עם מנוע פועל, להוסיף שום למעבד מזון לקצוץ דק. לכבות ולהוסיף את 4 כוסות עלי רומיין יחד עם פטרוזיליה, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, וגבינה, ואז דופק עד קצוץ דק. עם מנוע פועל, להוסיף שמן כוס הנותרים בזרם איטי, מיזוג עד incorporated.
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 400 ° F.
חותכים על 1/8 אינץ ' מלמעלה של כל עגבניה עם סכין חדה. בעדינות לגרד עיסת זרעים עם כפית ולזרוק אותם. שים עגבניות, לחתוך צדדים, בכוס 9 אינץ ' או צלחת קרמיקה וכפית 1 כף פסטו רומיין-פטרוזיליה לתוך כל עגבנייה (יהיה לך פסטו נוסף). סדק 1 ביצה לתוך כל עגבניה ועונה עם מלח ופלפל.
אופים ביצים בעגבניות עד שהלבנים נקבעים וחלמונים עדיין נוזליים, 18 עד 22 דקות.
בעוד ביצים אופות, חום שומן במחבת על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל עלים קרועים וגבעולים, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור, מפנה ומערבבים עם מלקחיים, עד העלים נבולים וגבעולים הם פריך במכרז, על 3 דקות. מערבבים בפנצ ' טה ומחלקים תערובת בין 6 צלחות. מעל כל מנה עם עגבניות ומפזרים גבינה נוספת.
* הביצים במתכון זה לא יהיה מבושל לחלוטין, אשר עשוי להיות דאגה אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.* פסטו רומיין-פטרוזיליה יכול להיות קפוא בשקיות פלסטיק אטומות (לחץ על כל אוויר עודף) עד 3 חודשים.