עגבניות ממולאות במוצרלה ובזיליקום טריים
צריך ללא גלוטן, primal, ומנה צדדית צמחונית? עגבניות ממולאות בmozzarellan טרי ובזיליקום יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך יין שרי חומץ, בזיליקום, גבינת מוצרלה עמוסה במים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פרפל עם עגבניות טריות, בזיליקום ומוצרלה, Orecchiette עם עגבניות, מוצרלה טרי, בזיליקום, ו ריזוטו עם מוצרלה טרייה, עגבניות ענבים ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בבלנדר עד בזיליקום קצוץ דק מאוד ויניגרט הוא עבה; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. כיסוי וצינה.)
לחתוך עור קטן-x עמוק על קצה גזע הנגדי של כל עגבניה. זרוק עגבניות לסיר של מים רותחים; לבשל 30 שניות. באמצעות כף מחוררת, להעביר עגבניות לצלחת. החל X, לקלף את העור מעגבניות.
חותכים 1/3 עד 1/2 אינץ ' את קצה הגבעול הנגדי של כל עגבניה. באמצעות כפית קטנה, לגרוף את הקרביים של עגבניות, משאיר פגזים שלמים.
מערבבים גבינת מוצרלה בקוביות ובזיליקום קצוץ בקערה בינונית. מחלקים תערובת גבינה בין קליפות עגבניות, אריזה בעדינות. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה. מכסים עגבניות וצינה. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
הפוך 1 עגבניות מלאות על כל צלחת.
יוצקים ויניגרט לתוך 6 כוסות שוט.
מניחים 1 כוס ירה ליד כל עגבניה.
מקשטים כל עגבנייה עם עלה בזיליקום.