קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות15
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עגבניות ממולאות בריזוטו

עגבניות ממולאות בריזוטו
עגבניות ממולאות ריזוטו נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות בשלות על הגפן, פתיתי צ'ילה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עגבניות ממולאות בריזוטו, עגבניות ממולאות בריזוטו בזיליקום, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים צמרות מעגבניות על 3/4 ב. מגבעולים (לשמור על עלים וגבעולים קטנים מחוברים) ולהניח בצד. עבודה על מעבד מזון באמצעות כפית, בזהירות לגרוף עיסת עגבניות ומיצים, משאיר רק את הקירות החיצוניים. עיסה ומיצים טהורים, ולאחר מכן למדוד; אתה צריך 2 כוסות. חותכים פרוסה דקה מאוד מבסיס עגבניות כך שהם יושבים שטוחים (אם אתה מקבל חור, תיקון מבפנים עם פרוסת עגבניות).
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
חום 3 כף. שמן בסיר בינוני על חום בינוני. מבשלים בצל ושום, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים אורז, מלח כשר, פלפל, פתיתי צ ' ילה, ערבוב למעיל. מערבבים עגבניות טהורות 1/4 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
קוק נחשף, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם אל פני השטח של אורז, 8 עד 10 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, לבשל, ערבוב פעם או פעמיים, עד אורז מבושל דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
בינתיים, מחממים תנור ל 450 עם מתלה בשליש העליון של התנור. משמנים צלחת אפייה רדודה עם קצת שמן שנותר. מערבבים פטרוזיליה, בזיליקום, וגבינה לתוך ריזוטו. מחלקים ריזוטו באופן שווה בין קונכיות עגבניות, mounding אותו קצת, ולהגדיר בצלחת משומנת, אורז בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מברשת שמורות עגבניה צמרות עם שמן ולהגדיר רופף על עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מפזרים צמרות עם מלח ים אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
8
אופים עד עגבניות לרכך קצת, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.