עגבניות ממולאות בריזוטו
עגבניות ממולאות ריזוטו נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות בשלות על הגפן, פתיתי צ'ילה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עגבניות ממולאות בריזוטו, עגבניות ממולאות בריזוטו בזיליקום, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צמרות מעגבניות על 3/4 ב. מגבעולים (לשמור על עלים וגבעולים קטנים מחוברים) ולהניח בצד. עבודה על מעבד מזון באמצעות כפית, בזהירות לגרוף עיסת עגבניות ומיצים, משאיר רק את הקירות החיצוניים. עיסה ומיצים טהורים, ולאחר מכן למדוד; אתה צריך 2 כוסות. חותכים פרוסה דקה מאוד מבסיס עגבניות כך שהם יושבים שטוחים (אם אתה מקבל חור, תיקון מבפנים עם פרוסת עגבניות).
חום 3 כף. שמן בסיר בינוני על חום בינוני. מבשלים בצל ושום, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיפים אורז, מלח כשר, פלפל, פתיתי צ ' ילה, ערבוב למעיל. מערבבים עגבניות טהורות 1/4 כוס מים.
קוק נחשף, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם אל פני השטח של אורז, 8 עד 10 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, לבשל, ערבוב פעם או פעמיים, עד אורז מבושל דרך, כ 15 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 450 עם מתלה בשליש העליון של התנור. משמנים צלחת אפייה רדודה עם קצת שמן שנותר. מערבבים פטרוזיליה, בזיליקום, וגבינה לתוך ריזוטו. מחלקים ריזוטו באופן שווה בין קונכיות עגבניות, mounding אותו קצת, ולהגדיר בצלחת משומנת, אורז בצד למעלה.
מברשת שמורות עגבניה צמרות עם שמן ולהגדיר רופף על עגבניות.
מפזרים צמרות עם מלח ים אם אתה רוצה.
אופים עד עגבניות לרכך קצת, 12 עד 15 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.