עגבניות ממולאות עם בשר טלה, שמיר ואורז
עגבניות ממולאות עם בשר טלה, שמיר ואורז נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, סוכר, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 93%. מלפפון-שמיר ממולאים עגבניות שרי, קינואה אורז pilau עם שמיר ועגבניות קלויות, ו עגבניות ממולאות כבש, בסגנון מזרח תיכוני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
חותכים את צמרות את העגבניות ואת השמורה. לגרוף את רוב עיסת עם כפית, להיזהר לא לשבור את העור. דק קוצצים את עיסת, ולשמור על כל מיצים.
מפזרים את הקרביים של העגבניות עם קצת סוכר כדי לקחת את החומציות, ולאחר מכן למקם אותם על מגש אפייה.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל והשום, ואז מבשלים בעדינות במשך כ -10 דקות עד רך אבל לא צבעוני.
מוסיפים את הטלה, קינמון ועגבניות טהורות, מגבירים את החום, ומטגנים עד שהבשר משחימים.
מוסיפים את עיסת העגבניות ומיץ, את האורז ואת המניה. עונה בנדיבות. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 15 דקות או עד שהאורז רך והנוזל נספג. להפריש להתקרר קצת, ואז מערבבים את עשבי תיבול.
ממלאים את העגבניות עד שוליים, למעלה עגבניות עם העפעפיים שלהם, טפטוף עם 2 כף שמן זית יותר, מפזרים 3 כפות מים לתוך המגש, ואז אופים במשך 35 דקות.
מגישים עם סלט ולחם פריך, חם או קר.