קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות49
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עגבניות ממולאות עם בשר טלה, שמיר ואורז

עגבניות ממולאות עם בשר טלה, שמיר ואורז
עגבניות ממולאות עם בשר טלה, שמיר ואורז נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, סוכר, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 93%. מלפפון-שמיר ממולאים עגבניות שרי, קינואה אורז pilau עם שמיר ועגבניות קלויות, ו עגבניות ממולאות כבש, בסגנון מזרח תיכוני דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את צמרות את העגבניות ואת השמורה. לגרוף את רוב עיסת עם כפית, להיזהר לא לשבור את העור. דק קוצצים את עיסת, ולשמור על כל מיצים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
מפזרים את הקרביים של העגבניות עם קצת סוכר כדי לקחת את החומציות, ולאחר מכן למקם אותם על מגש אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל והשום, ואז מבשלים בעדינות במשך כ -10 דקות עד רך אבל לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הטלה, קינמון ועגבניות טהורות, מגבירים את החום, ומטגנים עד שהבשר משחימים.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מוסיפים את עיסת העגבניות ומיץ, את האורז ואת המניה. עונה בנדיבות. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 15 דקות או עד שהאורז רך והנוזל נספג. להפריש להתקרר קצת, ואז מערבבים את עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
ממלאים את העגבניות עד שוליים, למעלה עגבניות עם העפעפיים שלהם, טפטוף עם 2 כף שמן זית יותר, מפזרים 3 כפות מים לתוך המגש, ואז אופים במשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים עם סלט ולחם פריך, חם או קר.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך