קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות87
מגזין

עגבניות עלומות דגים עם כרוב חומוס

עגבניות עלומות דגים עם כרוב חומוס
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עגבניות עלומות דגים עם כרוב חומוס יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 415 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך עלי כוסברה, פלחי לימון, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מחבת ספגטי עם כרוב, חומוס וביצים שלוקות, ביצים עלומות ברוטב עגבניות עם חומוס ופטה, ו ביצים עלומות ברוטב עגבניות עם חומוס ופטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את שאלוט וקורט של מלח, ערבוב עד שאלוט לרכך, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם. אפשר את העגבניות לבשל עד מתרכך, לשבור אותם עם כף עץ או מחית תפוחי אדמה, על 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים את חומוס, כרוב, מרק עוף, ערבוב עד כרוב הוא נבול. מביאים לרתיחה ואז מורידים חום כדי לשמור על רתיחה עדינה. אפשר לבשל עד כרוב יש ריכך לחלוטין, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
כרובכרוב
5
להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית.
6
מניחים דגים ישירות על גבי תערובת, גוזל אותו מעט. מכסים ומבשלים עד דגים מבושלים דרך פתיתים בקלות עם מזלג, על 10 דקות. מצקת את התבשיל ודגים לקערות, מפזרים כוסברה קצוצה, ומגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.