עגבניות צלויות בפירורי לחם
עגבניות מצופות בפירורי לחם עשויות להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם עגבניות, גבינת פרמזן, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות מצופות בפירורי לחם, עוף מצופה בפירורי לחם עם עגבניות, ו עגבניות בריח מיושן.
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון, ומעבדים עד הקרקע דק למדוד 1/2 כוס. תניח בצד.
עגבניות הליבה; לחתוך כל עגבניה במחצית לרוחב. לדחוף זרעים מתוך חצאי עגבניות עם אגודלים. כף 1 כף חלב חמאה לתוך כל חצי עגבניות.
מערבבים פירורי לחם, גבינה, פלפל, ביצה לבן בקערה קטנה. מחלקים תערובת פירורי לחם באופן שווה בין חצאי עגבניות.
מניחים חצאי עגבניות על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 17 דקות.
חצאי עגבניות צלייה 2 דקות או עד השחמה קלה.
מפזרים כל חצי עגבניות עם 1 כפית כוסברה.