עגבניות צלויות עם רוטב שמיר
אם יש לכם כ -20 דקות במטבח, עגבניות צלויות ברוטב שמיר עשוי להיות מתכון צמחוני סופר ללא גלוטן ולקטו-אובו שכדאי לנסות. תמורת 45 סנט למנה , תקבלו תוספת ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -1 גרם חלבון , 5 גרם שומן , ובסך הכל 70 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, בצל, נס שוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון spoonacular משתפר של 0% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם דג אסייתי צלוי , קציצות סרטנים צלויות , וטוסטים עם אגסים ופרושוטו צלויים .
הוראות
בקערה, ערבבו את השמנת החמוצה, מירקל וויפ, בצל ו-3 כפיות שמיר או כפית אחת של עשבי שמיר; ערבבו היטב. מקררים למשך שעה.
חותכים את העגבניות לחצי אופקית.
מורחים כל אחד בחצי כפית חמאה; מפזרים מלח, פלפל ואת שארית השמיר.
מניחים על תבנית אפייה או תבנית גריל. צולים בגובה 7.5 ס"מ מהאש במשך 5-7 דקות או עד שהבשר מתחמם היטב.