עגבניות צלויות עם שום ועשבי תיבול
אם יש לכם אורגנו, פטרוזיליה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עגבניות צלויות עם שום, Gorgonzolan ועשבי תיבול, מחבת עגבניות צלויות עם עשבי תיבול, ו עגבניות צלויות במחבת עם עשבי תיבול.
הוראות
מפזרים עגבניות עם מלח ומקום, בצד חתוך למטה, על צלחת נייר towellined.
מחממים תנור ל 218°. Mist צלחת אפייה עם תרסיס בישול, ולאחר מכן לארגן חצאי עגבניות, בצד לחתוך, בשכבה אחת בצלחת.
בקערה קטנה, לשלב עשבי תיבול, שאלוט ושום.
מורחים תערובת עשב באופן שווה על עגבניות.
אופים בתנור עד מבושל דרך, כ 20 דקות.
הסר צלחת מהתנור, למעלה עם בזיליקום טרי ומגישים.