קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

עגבניות צלויות עם שום ועשבי תיבול

עגבניות צלויות עם שום ועשבי תיבול
אם יש לכם אורגנו, פטרוזיליה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עגבניות צלויות עם שום, Gorgonzolan ועשבי תיבול, מחבת עגבניות צלויות עם עשבי תיבול, ו עגבניות צלויות במחבת עם עשבי תיבול.

הוראות

1
מפזרים עגבניות עם מלח ומקום, בצד חתוך למטה, על צלחת נייר towellined.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו לעמוד 30 דקות לנקז.
3
מחממים תנור ל 218°. Mist צלחת אפייה עם תרסיס בישול, ולאחר מכן לארגן חצאי עגבניות, בצד לחתוך, בשכבה אחת בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה קטנה, לשלב עשבי תיבול, שאלוט ושום.
מרכיבים שתצטרך
5
להוסיף פלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
6
מורחים תערובת עשב באופן שווה על עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
7
טפטוף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים בתנור עד מבושל דרך, כ 20 דקות.
9
הסר צלחת מהתנור, למעלה עם בזיליקום טרי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך