עגבניות קלויים עם פסטו
עגבניות קלויים עם פסטו יכול להיות רק ללא גלוטן וראשוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 6 מנות עם 374 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, עלי בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אורצ'יט עם פסטו ועגבניות צלויות בתנור, עוף פסטו שמנת עם עגבניות צלויות, ו פסטה פסטו אספרגוס עם עגבניות צלויות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ליבה את העגבניות ואז פורסים אותן לרוחב (לא דרך הגבעול) בפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים את הפרוסות בשכבה אחת על תבנית.
מזלפים את העגבניות עם שמן הזית ומפזרים את האורגנו, 1 1/2 כפיות מלח והפלפל.
אופים את העגבניות במשך 10 דקות.
מוציאים אותם מהתנור, מורחים כל פרוסה בפסטו ומפזרים את גבינת הפרמזן. מחזירים את העגבניות לתנור וממשיכים לאפות 7 עד 10 דקות, עד שהפרמזן נמס ומתחיל להשחים. בעזרת מרית מתכת שטוחה שמים את העגבניות על מגש הגשה, מפזרים מלח נוסף ומגישים חם, חם או בטמפרטורת החדר.
מניחים את אגוזי המלך, הצנוברים והשום בקערת מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה. תהליך במשך 30 שניות.
מוסיפים את הבזיליקום, המלח והפלפל. כשהמעבד פועל, שופכים לאט את שמן הזית לקערה דרך צינור ההזנה ומעבדים עד למחית הפסטו.
מוסיפים את הפרמזן והמחית לדקה. השתמש מיד או אחסן את הפסטו במקרר או במקפיא עם סרט דק של שמן זית מעל.