עגבניות, רדיקיו וסלט אפרסקים בגריל עם שמן בזיליקום
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת פטה, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אפרסק, בזיליקום וסלט רדיקיו, עגבניות ירושה מעושנות סלט פסטה אפרסק בגריל עם ויניגרט בזיליקום, ו סלט עגבניות אפרסק עם בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר של מים מלוחים רותחים, blanch את בזיליקום עד רק נבול.
מסננים את בזיליקום, לרוץ מתחת למים קרים, ולאחר מכן לסחוט יבש; להעביר לבלנדר.
להוסיף 1/4 כוס שמן פירה; העונה עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת גריל. לזרוק את האפרסקים עם 1/2 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד האפרסקים משחימים קלות, 3 דקות; בואו להתקרר.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת הנותרים 1 כף שמן לזרוק.
מוסיפים את רדיקיו, בצל אדום ופטה, מתבלים במלח ופלפל וזורקים.
מסדרים את העגבניות על מגש ומטעים את סלט האפרסקים והקרדיקיו על גבי.
לטפטף את הסלט עם שמן בזיליקום ומגישים מיד.