עגולות מלפפון צזיקי שרימפס
עגולות מלפפון צזיקי שרימפס הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 24. מנה אחת מכילה 35 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . תמורת 33 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו יוגורט, מלפפון, שרימפס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 9% . ציון זה ניתן לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סיבובי מלפפון צזיקי שרימפס , עגולות מלפפון שרימפס צזיקי , ועגולות שרימפס ומלפפון .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את היוגורט, המלפפון הקצוץ, מלח השום והשמיר; לְהַפְרִישׁ.
חותכים כל רצועת בייקון לשניים ברוחב ולאחר מכן לאורך. לעטוף חתיכת בייקון סביב כל שרימפס. מאבטחים בעזרת קיסמים.
במחבת טפלון גדולה מצופה בספריי בישול, מבשלים שרימפס בקבוצות על אש בינונית במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהבייקון פריך.
כף רוטב יוגורט מעוגל של 1/2 כפית על כל פרוסת מלפפון; למעלה עם שרימפס.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. וולפגנג פאק מאסטר לוט רזרב סוביניון בלאן עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![וולפגנג פאק מאסטר לוט רזרב סוביניון בלאן]()
וולפגנג פאק מאסטר לוט רזרב סוביניון בלאן
וולפגנג פאק סוביניון בלאן מענג את החושים עם ניחוחות של ליים מפתח וטל דבש ואחריהם טעמים מרעננים של פריחת אגס ותפוז. רוח קלה זו, עסיסית ומעט חמוצה, תשאיר אותך עם סיומת משביעה ומעוררת תיאבון. מענג לחלוטין כאפריטיף, הסוביניון בלאן הנפלא הזה הוא יחס נפלא לרטבים ותבלינים עדינים, כמו גם למטבח אסיאתי מתובל. ההכנסות יתמכו במשימה של Keep Memory Alive, ארגון צדקה המחויב לריפוי אלצהיימר, פרקינסון, הנטינגטון, ALS וטרשת נפוצה.