עגל ברוטב פטריות
עגל עם רוטב פטריות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלב התאדה, קציצות עגל, אטריות ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. נסו עגל עם רוטב פטריות-יין, מדליונים עגל ברוטב פטריות שמנת, ו עגל בסבוי כרוב עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד אטריות מבשלות, מניחים עגל בין 2 יריעות ניילון נצמד; פאונד לעובי אחיד באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מפזרים מלח ופלפל על שני צדי העגל.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי עגל ומבשלים 1 דקה בכל צד או עד להשחמה קלה.
הסר מהמחבת, ולהתחמם. חזור על ההליך עם הנותרים 1 כפית שמן ועגל.
מוסיפים פטריות למחבת. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 3 דקות או עד מכרז.
מערבבים חלב ואת 3 החומרים הבאים, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב למחבת. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 4 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בשרי.
מוסיפים עגל ומיצים שמורים למחבת; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.