עגל הנסיך אורלוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 702 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. אם יש לך מרק עוף, ליווי: תפוחי אדמה; שעועית ירוקה, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו עגל הנסיך אורלוף, קוקטייל הנסיך הארי, ו בוני הנסיך צ'רלי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנחיתו מתלים בתנור בשליש העליון והתחתון של התנור וחיממו עד 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
עגל לטפוח יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגל
3
שמן חום ו 1 כף חמאה 5-עד 6-ליטר סיר על חום גבוה בינוני עד קצף שוכך, אז עגל חום מכל הצדדים, מסתובב עם מלקחיים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
עגל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
סיר
4
להעביר עגל לצלחת ולהשליך שומן מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
עגל
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
ממיסים את שאר כפות החמאה בסיר ומבשלים בצל, סלרי וגזר על אש מתונה, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
גזר
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
לעטוף פטרוזיליה, טימין טרי (אם שימוש), עלה דפנה בכיכר של cheesecloth ולקשור לתוך צרור עם מחרוזת כדי להפוך זר garni, ולאחר מכן להוסיף ירקות יחד עם יין טימין מיובש (אם שימוש). שים עגל למעלה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
טימין טרי
ירק
עלי דפנה
פטרוזיליה
עגל
יין
עוטף
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
7
מכסים את הסיר במכסה, ולאחר מכן מעבירים לשליש התחתון של התנור ועגל צמה עד מדחום מוכנס 2 אינץ ' למרכז של רושמי בשר 63°, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשר
עגל
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
סיר
8
להעביר עגל קרש חיתוך ולתת לעמוד 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה ל 68°).
מרכיבים שתצטרך
עגל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
9
יוצקים מיצי בישול מן הסיר דרך מסננת בסדר רשת לתוך מידה 4 כוס, לחיצה על והשלכת מוצקים. לרפרף את מיצי השומן והשמורה, הוספת מיצים שהצטברו על צלחת מעגל, לרוטב מורניי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
עגל
ציוד שתשתמש בו
מסננת
סיר
1
חבילות אורז בסיר גדול של מים מלוחים רותחים 5 דקות, ולאחר מכן לנקז מסננת ולשטוף.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מסננת
2
מחממים חמאה במחבת 10 אינץ ' ovenproof מעל חום נמוך בינוני עד קצף שוכך, ולאחר מכן מערבבים בצל ומלח. מכסים בחוזקה עם מכסה או שכבה כפולה של נייר כסף ומבשלים בצל על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. מערבבים אורז ומרק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
מרק
אורז
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
רדיד אלומיניום
3
מכסים מחבת בחוזקה, ולאחר מכן להעביר שליש העליון של התנור ואופים עד אורז ובצל רכים מאוד, על 1 שעה. תשאירי את התנור דולק.)
מרכיבים שתצטרך
בצל
אורז
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
4
להעביר soubise למעבד מזון ודופק עד puréed בגסות.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
5
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
שים קומץ פטריות במגבת מטבח נקייה (לא בד טרי), ולאחר מכן לאסוף מגבת סביב פטריות לסחוט אותם מעל כיור כדי לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר. לסחוט את שאר הפטריות, קומץ בכל פעם, באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
2
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים פטריות פטריות וטראפל (אם משתמשים), מערבבים, עד להשחמה קלה וכל פטריות נוזליות פולטות מתאדות, 6 עד 8 דקות. מערבבים בשמנת, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד שמנת נספגת על ידי פטריות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
כמהין
חמאה
פלפל
קרם
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מעבירים לקערה ומגניבה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
הוסף מספיק חלב למיצי עגל שמורים בסך הכל 3 כוסות. ממיסים חמאה בסיר כבד 2 ליטר על חום נמוך בינוני, ולאחר מכן מוסיפים קמח ומבשלים על אש נמוכה, מטאטא כל הזמן, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
חלב
עגל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
2
מוסיפים תערובת חלב בזרם, מקציפים, ומביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית את החום נמוך בעדינות מבשלים, לטאטא מדי פעם, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
הסר מהחום ולהוסיף Gruyère, לטאטא עד נמס, ואז לטאטא מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
Gruyere
מוסקט
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
1
העבר מתלה העליון לאמצע התנור ולהגדיל את הטמפרטורה ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים 1/4 soubise כוס לתוך duxelles, ולאחר מכן להעביר soubise הנותרים שקית פלסטיק sealable.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
3
העברת תערובת דוקסל לשקית פלסטיק sealable אחר, ולאחר מכן לאטום כל שקית, לסחוט אוויר עודף. תחתוך 3/4 אינץ ' מהפינה התחתונה של כל שקית.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
4
הסר מחרוזת בשר עגל, ולאחר מכן לקצץ את שכבת שומן וקצוות של עגל ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
עגל
5
חותכים לרוחב צלוי לתוך 16 פרוסות (עבה 1/4 אינץ'), שמירה על פרוסות יחד.
6
להעביר 1 פרוסת עגל לקצה מגש ovenproof, ואז צינור על 1 1/2 כפות soubise על חצי פרוסה, החל בחלק התחתון של פרוסה ופועל לכיוון העליון. צינור על 1 1/2 כפות דוקסל על החצי השני של פרוסה באותו אופן. חופפים עם עוד פרוסת עגל, משאיר על 1/2 אינץ ' של מלית חשוף. חזור עם פרוסות עגל שנותרו soubise ו duxelles, שמירה על פרוסות מיושר.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
עגל
7
במידת הצורך, לחמם את רוטב Mornay על אש נמוכה, ערבוב, עד רופף מספיק כדי כפית, ואז כפית 1/2 עד 3/4 כוס מעל וצדדים של עגל, מכסה פרוסות stuffings דק אבל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
עגל
8
אופים עגל אורלוף, חשוף, עד מחומם דרך רוטב Mornay מזוגג עגל, 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
עגל
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
לחמם את רוטב מורניי על אש מתונה, ערבוב מדי פעם (רזה עם קצת חלב, במידת הצורך), עד חם ולהעביר לסירת רוטב לשרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
1
* עגל יכול להיות מטוגן (אבל לא פרוס) 1 יום קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* Soubise, duxelles, ו רוטב Mornay יכול להתבצע 1 יום קדימה. Soubise מגניב ו duxelles, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. מכסים את פני השטח של רוטב מורני חם עם סיבוב של שעווה או נייר קלף, ואז להתקרר מעט להתקרר.* אורלוף עגל יכול להיות התאספו (ללא רוטב Mornay) 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.