עגל עם רסק תפוחים ופולנטה: ויטלו קון מלה דורש כ 2 שעות ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1403 קלוריות, 84 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חזה עגל, פולנטה, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 71%, שהוא מוצק. ספצטינו די ויטלו קון פיזלי (תבשיל עגל עם אפונה), חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: פטו די ויטלו עם סיפולין ומנטוצ'יה, ו גלילי עגל ברוטב עגבניות - - - ברצ'ולי די ויטלו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מתבלים את חזה העגל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
מגלגלים את הבשר על עצמו וקושרים בחוט הקצב ליצירת גליל.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
3
בתנור הולנדי מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים את הבשר וצורבים מכל הצדדים עד להזהבה כהה. זה אמור לקחת בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
5
מוציאים את הבשר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
6
מוסיפים את התפוחים והקמח לתבנית ומבשלים תוך ערבוב לציפוי התפוחים בקמח למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הקינמון, היין האדום וציר העוף ומגרדים את תחתית הסיר בעזרת כף עץ כדי לעקור את כל החלקים השחומים. מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מוסיפים את חזה העגל, מפחיתים לרתיחה ומבשלים במשך 2 שעות, עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
מים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוציאים את הבשר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
9
לאחר שנוזל הבישול התקרר במשך 10 עד 15 דקות, מניחים בבלנדר או במעבד מזון ומחית. פורסים את הבשר ומגישים עם המחית שנמזגת, והפולנטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומות מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים ציר במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מצקת
15
בסיר של 3 ליטר מחממים מים ומלח עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
16
מטפטפים פנימה פולנטה בזרם דק, תוך הקצפה מתמדת, עד שכל הפולנטה משולבת והתערובת מתחילה להסמיך. עוברים לכף עץ, שולפים את האש וממשיכים לערבב עד לקבלת עיסה סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
17
מערבבים פנימה את הגבינה וממשיכים לערבב עד שהיא נמסה ומשולבת.