קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

עגל פרמז'ן

עגל פרמז'ן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עגל Parmigianan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת מוצרלה, שמן צמחי, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!, ו פרמז'ן במיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים ביצה ומים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מערבבים פירורי לחם וגבינת פרמזן. טובלים עגל לתערובת ביצים, ואז מעילים בתערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני. מבשלים חצי העגל בכל פעם בשמן על 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום בהיר; לנקז. חזור עם בשר עגל שנותר, הוספת 1 או 2 כפות שמן במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים חצי בשר העגל בתבנית אפייה מלבנית ungreased, 11x7x1 1/2 אינץ', חופפים פרוסות מעט. כפית חצי מרוטב הפסטה על עגל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור עם שאריות בשר עגל, רוטב וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
7
אופים חשופים כ -25 דקות או עד שהרוטב מבעבע והגבינה בצבע חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®