עגל פרמז'ן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עגל Parmigianan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת מוצרלה, שמן צמחי, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!, ו פרמז'ן במיה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי לחם וגבינת פרמזן. טובלים עגל לתערובת ביצים, ואז מעילים בתערובת פירורי לחם.
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני. מבשלים חצי העגל בכל פעם בשמן על 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום בהיר; לנקז. חזור עם בשר עגל שנותר, הוספת 1 או 2 כפות שמן במידת הצורך.
מניחים חצי בשר העגל בתבנית אפייה מלבנית ungreased, 11x7x1 1/2 אינץ', חופפים פרוסות מעט. כפית חצי מרוטב הפסטה על עגל.
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור עם שאריות בשר עגל, רוטב וגבינה.
אופים חשופים כ -25 דקות או עד שהרוטב מבעבע והגבינה בצבע חום בהיר.