קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

עגל פרמז'ן

עגל פרמז'ן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עגל Parmigianan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת מוצרלה, שמן צמחי, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!, ו פרמז'ן במיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים ביצה ומים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מערבבים פירורי לחם וגבינת פרמזן. טובלים עגל לתערובת ביצים, ואז מעילים בתערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני. מבשלים חצי העגל בכל פעם בשמן על 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום בהיר; לנקז. חזור עם בשר עגל שנותר, הוספת 1 או 2 כפות שמן במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים חצי בשר העגל בתבנית אפייה מלבנית ungreased, 11x7x1 1/2 אינץ', חופפים פרוסות מעט. כפית חצי מרוטב הפסטה על עגל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור עם שאריות בשר עגל, רוטב וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
7
אופים חשופים כ -25 דקות או עד שהרוטב מבעבע והגבינה בצבע חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות