עדשים איטיים לבישול ומרק תרד עשויים להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-10 דקות. נסו עדשים איטיים לבישול ומרק תרד, מרק עדשים איטי לבישול, ו מרק עדשים לבנוני איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בשמן 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף שום רסק עגבניות; לבשל 1 דקה. תערובת כפית לבישול איטי. מערבבים במרכיבים הנותרים למעט תרד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 9 שעות. השליכו את עלי המפרץ. מערבבים בתרד ממש לפני ההגשה.