עדשים אפויות עם פטריות
עדשים אפויות עם פטריות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל, טרום פטריות, עדשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 8 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה מעולה. מתכונים דומים: עדשים ופטריות ירוקות, עדשים מתובלים עם פטריות וירקות, ו קוסקוס, רוקט, פטריות ועדשים.
הוראות
מערבבים אורז 2 1/4 כוסות מים בסיר; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 45 דקות או עד שנוזל נספג.
שלב 6 כוסות מים ועדשים בסיר גדול; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד מכרז.
ניקוז, שומר 1 כוס בישול נוזלי.
שמן חום במחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים גזר ופטריות; מטוגנים 6 דקות או עד פטריות הם משחימים קלות.
מערבבים עדשים, נוזל בישול שמור, תערובת פטריות, עגבניות, ו -5 המרכיבים הבאים. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר מצופה ספריי בישול. מכסים ואופים ב 400 במשך 30 דקות או עד מבעבע.
הסר עלה דפנה. תערובת עדשים כפית על אורז; מפזרים גבינה.